WTA Majami: Pozdrav sa šampionkom

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.19. | 12:04

Sloun Stivens izbačena u dva seta od Tatjane Marije koja igra već večeras za prodor u četvrtfinale protiv tinejdžerke Vondrusove

Ženski tenis, ma koliko bio lep i interesantan, zaista je problematičan za klađenje, jer, osim njih nekoliko, zapravo ne postoji jasan favorit koga god da ukrstite.

RASPORED MEČEVA (+5)

Izabrane vesti

Da je situacija takva videlo se i sinoć na prestižnom turniru u Majamiju koji je, nakon ispadanja prvog reketa sveta Naomi Osake, sada ostao i bez aktuelne šampionke. Poraz i to težak i neočekivan doživela je Sloun Stivens pošto ju je u šesnaestini finala sa 2:0 u setovima, rezultatom 6:3 i 6:2 savladala Tatjana Marija.

Amerikanka je tokom susreta napravila čak 37 neiznuđenih grešaka, te je ishod sasvim realan. Nemica će se za prodor u četvrtfinale, i to koliko večeras boriti sa odličnom češkom tinejdžerkom Marketom Vondrusovom koja je bila bolja od šampionke Dohe, Eliz Mertens. Biće to njihov prvi susret, a razlika u godinama je čak +12 za 31-godišnju Mariju. Upravo bi to iskustvo moglo da joj pomogne protiv teniserke koja tek gradi fundament onoga što se može očekivati da bude uspešna karijera, a kvota na pobedu Nemice je čak 3,55. Pa vi vidite šta ćete...

Dan na glavnom stadionu u Majamiju od 17 časova po srednjoevropskom vremenu otvaraju Petra Kvitova i Karolin Garsija koje su trenutno u egalu nakon šest odmeravanja. Ovde bismo izbegli konačan rezultat, mada je ipak Čehinja malo u prednosti. Gledajući njihove prethodne susrete treba očekivati da i ovaj bude završen u dva seta što MOZZART plaća kvotom 1,50. Za one malo hrabrije tu je 2,41 na Francuskinju.

Sigurne pobede u ovom delu turnira je teško pronaći, ali se čini da je između Karoline Voznijacki i Su Vei Hsijeh najbliži tom "idealu". Dankinja zaista igra odlično, ali i Tajvanka mada je ona u prošlom kolu imala paklen zadatak pritiv Naomi Osake koji je ipak nekako rešila u svoju korist. Taj težak meč i emocije su je sigurno barem malo umorile i mentalno i fizički, te ako bivši prvi reket sveta odigra kako valja, verujemo u njen trijumf i prolaz kvote 1,45.

WTA ŽREB

 ***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Sloun StivensWTA Majamibet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara