"Navijači Olimpijakosa i igrači Zvezde"
"Navijači Olimpijakosa i igrači Zvezde"

Danston posle velike pobede: Srećan sam što su svi navijači bili uz nas!

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.11.14. | 21:45

"Atmosfera je bila neverovatna", dodao je Amerikanac

Navijači Olimpijakosa i igrači Zvezde

Košarkaši Olimpijakosa upisali su zasluženi trijumf u fantastičnoj atmosferi dupke pune Kombank arene, a jedan od heroja tima iz Pireja definitivno je centar Brajant Danston, koji je žestokom, muškom odbranom u potpunosti anulirao učinak Bobana Marjanovića tokom dobrih 30 minuta igre.

Izabrane vesti

Posle vrlo važne pobede Danston je imao samo reči hvale, kako na račun svog tima, tako i navijača.
"Odigrali smo vrhunsku odbranu u dobrom delu utakmice. Zvezda je dobar tim, pokušali smo da ih slomimo jakom, fizičkom igrom, kako bismo se osećali lagodnije na terenu. Samo tokom poslednje deonice nismo vukli loptu onako kako smo želeli, to je ono na čemu ćemo morati da poradimo u narednih nekoliko utakmica. Mislim da smo odradili sjajan posao ovom pobedom", rekao je zadovoljni Danston, koji je meč završio sa 11 poena, četiri skoka i tri blokade. 

O domaćoj atmosferi na gostujućem terenu, raspoloženi Amerikanac je rekao:
"Bilo je sjajno! Jako mi je drago što su svi navijači bili na našoj strani. Jer, u poslednjih pet minuta kada se rezultat lomio, malo su stegli obruč oko nas. Sve u svemu, atmosfera je bila neverovatna".

Posle četvrtog trijumfa u nizu Olimpijakos je na dobrom putu da grupnu fazu završi na prvoj poziciji. 
"Ova pobeda će nam svakako dati ogromno samopouzdanje. Dobiti ovako tešku utakmicu, na tako teškom terenu, neverovatnoj atmosferi, protiv vrlo dobrog protivnika...pokazatelj je kakav karakter imamo", zaključio je Danston.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Brajant DanstonFK Crvena zvezdaEvroligaKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara