""
""

Dragan Milosavljević od sledeće sezone u Evroligi: Gigant kvari Unikahine planove

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.04.17. | 16:57

Miško Ražnatović počeo pregovore sa evroligašem oko transfera srpskog košarkaša

Unikaha je kroz Evrokup obezbedila Evroligu naredne sezone i vraća se u takmičenje čiji je godinama bila standardan član. U klubu iz Andaluzije su zbog toga već preduzeli korake kako da pojačaju sastav za narednu sezonu i budu što konkurentiji u elitnom takmičenju.

Izabrane vesti

Prioritet Unikahe u prelaznom roku su povremeni srpski reprezentativac Dragan Milosavljević i Amerikanac sa bugarskim pasošem Bi Dost.

Već ste imali priliku da čitate o interesovanju Unikahe za Milosavljevića koji je sezonu u Evrokupu završio kao najbolji trojkaš, a od leta će biti slobodan igrač pošto mu ističe ugovor sa Albom. Lokalni mediji u Malagi otkrivaju da je Unikaha ubrzala pregovore i da želi što pre da osigura potpis Milosavljevića.

U tu svrhu je već organizovano nekoliko sastanaka sa ljudima koji zastupaju Milosvaljevića, a poslednji od njih se desio prošle nedelje u Valensiji. Sastanku su prisustvovali Milosavljevićev menadžer Miško Ražnatović i Unikahini predsednik Eduardo Garsija i direktor Karlos Himenez. Dve strane su u dobrim odnosima pošto Ražnatović već zastupa trojicu košarkaša Unikahe: Lafajeta, Nedovića i Muslija. A odnedavno je postao i menadžer Unikahinog trenera Đoana Plaze. Moguće da je tema sastanka bila i Plazina budućnost jer mu je preostalo još samo godinu dana ugovora sa Andalužanima.

Unikaha želi da ubrza posao sa Milosavljevićem jer nije jedina koja je zainteresovana za njega. Srpskog košarkaša želi i Makabi iz Tel Aviva otkrivaju lokalni mediji u Malagi. Međutim, nije poznato koliko je Makabi blizu dovođenja popularnog Gagija i dokle su pregovori došli.

Kako god, Milosavljevića ćemo naredne sezone gledati u Evroligi pošto je izvesno da Alba nema šanse da ga zadrži kada mu istekne ugovor. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dragan MilosevljevićEvroligaMakabi Tel AvivMiško Ražnatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara