"Andres Noćioni"
"Andres Noćioni"

Noćioni za MOZZART Sport: Vidim Zvezdu u četvrtfinalu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.01.15. | 21:45

"Mi smo bili primorani da uzvučemo maksimum iz sebe kako bismo dobili ovaj meč", rekao je prekaljeni krilni centar

Andres Noćioni

Crvena zvezda nije uspela da ispuni novogodišnju želju kompletnog tima i 2015. godinu započne velikom pobedom nad Realom, ali nije se ni obrukala protiv madridskog giganta. Koliko je jak utisak ostavio crveno-beli tim na kraljevsku gardu iz Španije najbolje opisujuju reči krilnog centra Andresa Noćionija, koji borbene Beograđane vidi i u narednoj fazi Evrolige!
"Uh, iskreno teško pitanje. Zvezdu čeka dug put, moraće dosta da se bori, ali mislim da mogu da je vidim tamo", rekao je Noćioni za MOZZART Sport. 

Izabrane vesti

O samoj utakmici, prekaljeni argentinski as rekao je sledeće:
"Igrali smo dobro, zadovoljan sam. Istina, razlika je mogla da bude mnogo veća, ali Zvezda je pogodila nekoliko vezanih trojki u poslednjim minutima i to je odredilo konačni rezultat utakmice".

Čovek koji dobro poznaje atmosferu u Kombank Areni (sa reprezentacijom Argentine gostovao na pripremnom turniru reprezentacija prošle godine), dodao je i da je bilo lepo igrati u vatrenoj atmosferi, ali i da je bilo dosta teško.
"Bila je stvarno teška utakmica za igranje, atmosfera je bila vrela, ali nismo se predali. Igrali smo dobru odbranu u trećoj četvrtini, kada smo i prelomili rezultat, upisali vrlo važne poene, napravili razliku, koju smo do kraja uspeli da zadržimo". 

Za kraj, 34-godišnji šuter istakao je da Crvena zvezda ima kvalitetnu ekipu, koja je pokazala da može da se bori i sa najboljima.
"Crvena zvezda ima jedan vrlo interesantan tim, mlad i talentovan i mi smo bili primorani da uzvučemo maksimum iz sebe kako bismo dobili ovaj meč. Borili smo se zaista jako kako bismo ostvarili cilj, što smo na kraju i učinili", zaključio je Noćioni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

KK Real MadridEvroligaFK Crvena zvezdaAndres Noćioni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara