""
""

Saletov Bajern u finalu! Opet lekcija Albi uprkos sjajnom Gagiju ...

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.02.17. | 19:37

Lučić i Cirbes dali doprinos pobedi Bavaraca

Aleksandar Đorđević je došao nadomak prvog trofeja sa Bajernom. Još jedan korak ga deli od prvog pehara sa Bavarcima koje je preuzeo prošlog leta.

Izabrane vesti

Bajern se pod komandnom palicom srpskog selektora plasirao u finale nemačkog Kupa pošto je danas u polufinalu savladao Albu iz Berlina 78:70. Samo nekoliko dana pošto joj je naneo težak poraz u prvenstvu. Uz dobre rezultate u nacionalnom prvenstvu i odličan skor u Evrokupu, reklo bi se da je srpski trener do sada odradio sjajan posao u Bajernu.

Tokom celog meča je Bajern držao vođstvo i kontrolisao situaciju, ali Alba nije dozvoljavala Bavarcima da se odlepe i prelome meč. U prvom poluvremenu je Bajernova prednost nije bila velika, da bi u trećem kvartalu došla do devet razlike. Alba je uspela opet da priđe, ali ne i da napravi preokret. Nije joj pomogla ni odlična partija našeg povremenog reprezentativca Dragana Milosavljevića.

Popularni Gagi je bio najefikasniji u poraženom timu sa 17 poena (4/4 za dva, 2/9 za tri, 3/5 penali) uz tri skoka i četiri asistencije. Bajern je do pobede predvodio Džonson sa 19 poena, Reding je ubacio 17, a Kleber 11. Vladimir Lučić je ubacio pet poena (2/3 za dva, 0/1 za tri, 1/2penali) i tri skoka za 18 i po minuta. Nekadašnji Zvezdin centar Majk Cirbes je ubacio dva poena za 15 minuta na parketu.

Bajern u finalu sutra igra protiv Bamberga koji je savladao Ludvigzburg 85:78.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Vladimir LučićEvroligaDragan MilosevljevićBajern MinhenAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara