"Vladimir Micov u duelu sa Nikolom Kalinićem"
"Vladimir Micov u duelu sa Nikolom Kalinićem"

Vladimir Micov napušta Galatasaraj i vraća se u Rusiju?

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.06.15. | 10:23

UNIKS iz Kazanja zainteresovan za 30-godišnjeg krilnog košarkaša...

Vladimir Micov u duelu sa Nikolom Kalinićem

U sezoni prepunoj turbulencija, finansijskih problema i čestih neslaganja sa trenerom i upravom srpski internacionalac Vladimir Micov nekoliko puta našao se na izlaznim vratima Galatasaraja, ali izgleda da je tek sada došlo vreme za oproštaj od kluba iz Istanbula. 

Izabrane vesti

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal Sportando, Micov je dobio ponudu UNIKS-a iz Kazanja, ali 30-godišnji krilni košarkaš još nije doneo konačnu odluku. S obzirom da je vrlo blizu odlaska iz Galate, te da UNIKS nudi jako dobre uslove, vrlo je verovatno da će Micov prihvatiti ponudu i vratiti se u Rusiju, gde je dve godine nosio dres moskovskog CSKA (2012-2014). 

Micov je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 10 poena, tri skoka i dve asistencije, dok je u turskom šampionatu imao za nijansu bolji učinak - 11 poena, tri skoka i dve asistencije po meču.

Prema informacijama pomenutog portala, UNIKS želi i najboljeg odbrambenog košarkaša Evrolige i asa Olimpijakosa, Brajanta Danstona, kojem ugovor sa crveno-belima ističe tokom leta. 

Podsetimo, Danston bi uskoro mogao da dobije pasoš Slovenije i zaigra za nacionalni tim Zmajčeka na Evropskom prvenstvu, koje se igra od 5. do 20. septembra u četiri države (Francuska, Nemačka, Letonija i Hrvatska).

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir MicovUNIKS KazanjEvroligaCSKA MoskvaBrajant Danston

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara