""
""

Božić: Pribijeni smo uz zid

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.16. | 13:44

Crno-beli nemaju previše izbora u Nikšiću

Borba za opstanak. Tako bi mogao da glasi radni naslov Partizanovog gostovanja u Nikšiću. Crno-beli u ponedeljak od 21 čas igraju protiv Sutjeske meč koji ne smeju da izgube ako ne žele da padnu na poslednje mesto za tabeli.

Tim trenera Petra Božića je usled tri vezana poraza pao na pretposlednji stepenik. Ispod je samo sutrašnji domaćin koga su Vanja Marinković i društvo u prvom delu sezone savladali u Pioniru (75:67). S druge strane, Sutjeska se pred ulazak u 2016. pojačala Ratkom Vardom i Brajanom Rašom.
Sutjeska igra dobro, naročito na domaćem terenu. Dodatno je pojačala ekipu, znamo da će uraditi sve kako bi napravila atmosferu iz koje će probati da dođe do pobede. Mi smo pribijeni uz zid moramo da pružimo više od trenutnog maksimuma ukoliko želimo da dođemo do pobede. Imamo obavezu jedni prema drugima i prema dresu koji nosimo da na svakom delu terena, u svakom trenutku budemo na tom nivou“, istakao je Petar Božić, trener tima iz Humske.

Izabrane vesti

Duel srpskog i cnogorskog tima uzburkao je duhove van parketa, usled odluke uprave Nikšića da zabrani prisustvo navijačima Partizana. U beogradskom timu kažu da na taj detalj ne obraćaju pažnju, već će se posvetiti isključivo sportu.
Sutjeska je nedavno dovela dva iskusna igrača i tako se dodatno pojačala u odnosu na dosadašnji deo sezone. Sa druge strane, posle poslednje utakmice mi smo dobro trenirali i spremni smo za sve što nas u Nikšiću očekuje“, dopunio je Petar Aranitović.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Petar BožićPetar AranitovićFK PartizanJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara