"Nemanja Kojić protiv Voždovca"
"Nemanja Kojić protiv Voždovca"

Podeljeni nadimci na Čairu: Ko su Di Natale, Felaini, Jaja Ture, Gravesen?

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.05.17. | 14:01

Otkriva - Nemanja Kojić

Nemanja Kojić protiv VoždovcaVratio se Nemanja Kojić u srpski fudbal i sasvim dobro snašao u Radničkom. Najpre je uspeo da izbori mestu u prvih 11, a onda je dao dva gola - oba puta vodeća - u pobedana Nišlija na gostovanjima Radniku (2:1) i Bačkoj (2:1), pa Meraklije očekuju da posle šest mečeva posta proradi i u lokalnom derbiju sa Napretkom (nedelja, 19.00).

A osim na terenu, nekadašnji špic Rada i Partizana doprinos daje i kreiranju pozitivne atmosfere u svlačionici. O tome je, između ostalog, pričao u razgovoru za klupski sajt, otkrivši kakve je nadimke nadenuo novim saigračima.
Neki su već dobili nadimke, Tomke (Marko Tomić) je Jaja Ture, Aca (Aleksandar Jovanović) mi je isti Antonio Di Natale, Arsa (Lazar Arsić) je naš Felaini (ha-ha-ha)…. Imamo Totija, ali što se mene tiče, Nikola Mitrović je Tomas Gravesen“, objasnio je Nemanja Kojić.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2704: Napredak - Radnički Niš 1 (2,75), X (2,95), 2 (2,65)

Imao je 27-godišnji napadač poruku za mlade igrače Radničkog. Više edukativne prirode.
Mladi moraju više da rade, manje da pričaju. Trebalo bi da se svakog dana trude na treninzima, koriste svaku šansu da unaprede sebe, čvrsto zgrabe priliku koja im se ukaže“.

A Nišlijama se ukazala šansa da se bore za plasman u Ligu Evrope. Da bi se to desilo potrebno je najpre da savladaju Napredak. I to u Kruševcu.
U nedelju nas čeka finale, meč u kome nemamo prava na grešku. Završnica sezone zavisi od meča u Kruševcu, tek onda i od ishoda duela sa Vojvodinom, Partizanom i Crvenom zvezdom. Nadam se da ćemo na kraju izboriti mesto koje vodi u Evropu, ali sigurno je da nas čeka teška borba. Ne razmišljam o sledećoj sezoni, bitne su samo utakmice koje su pred nama“, dodao je Nemanja Kojić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nemanja KojićRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara