""
""

2W za petardu Arsenala na jugu, Sautempton „statirao u kukuruzu“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.01.17. | 20:23

Het-trik Volkota i dva gola Velbeka u četvrtom kolu FA kupa

Arsenal je kao brzi voz protutnjao kroz Sautempton u duelu četvrtog kola engleskog FA kupa. Nadali su se navijači domaćih da mogu ponovo da skinu skalp londonskom velikanu, ali su samo ulepšali predstavu Tobdžija koje su slavile sa 5:0.

Izabrane vesti

A glavni glumci večerašnje predstava bili su sjajni napadači Dani Velbek i Teo Volkot. Prvi je dao dva i namestio treći gol za Arsenal, a drugi je upisao het-trik.

Već u 15. minutu Velbek je na sjajan način bocnuo loptu pod prečku protivničkog gola i najavio ono što dolazi. A Tobdžije su večeras imale dosta baruta u svojim nogama.

Samo sedam minuta kasnije raspoloženi Velbek se još jednom poklonio na stadionu Sent Meri. Kod drugog pogotka napadaču Arsenala asistirao je Aleks Okslejd Čemberlen.

A onda je na scenu stupio Teo Volkot. Prvi gol dao je  u 35. minutu, sada je Velbek bio u ulozi asistenta. Sjanu partiju u Sautemptonu Volkot je nastavio golom u 69, a zaokružio onim u 84. minutu. Dva puta je asistirao Aleksis Sančez.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić ušao je u igru za Sautempton u 64. minutu umesto Lojda Izgroa. Ni to međutim nije pomogle večeras očajnoj ekipi Sautemptona.

(FOTO: Action Images)
 


tagovi

Aleksis SančezArsenalDani VelbekDušan TadićFA kupPremijer ligaSautemptonTeo Volkot

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara