A čuš! Igalo je favorit protiv Mladosti?

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.05.18. | 09:07

U taboru drugoligaša sa jadranskog primorja

Ekipa je projektovana za duplu krunu, ali će u taboru Mladosti morati da se zadovolje bitkom za trofej u najmasovnijem takmičenju! U finalu crnogorskog kupa, Podgoričani će na stadionu pod Goricom odmeriti snage sa nejakim Igalom (20.30). 

Klub sa jadranskog primorja je pravi hit ove sezone, pošto je drugu ligu završio na osmoj poziciji, a plasman u finale kupa ujedno je i najveći uspeh u istoriji. Do poslednje utakmice, Igalo je stiglo preko Borca, Crvene stijene, Lovćena i nimalo naivnog Grblja, koji je disao za vrat Mladosti u borbi za treću poziciju, odnosno mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
"Blagi favorit je Igalo i procentualno naše šanse procenjujem na 51 prema 49 odsto. Možemo da osvojimo trofej, do sada nismo igrali finala i za nas je to istorijski uspeh. Igrači su spremni i motivisani, žele da pruže maksimum i osvoje trofej", pucao je od samopouzdanja strateg Igala Dušan Jevrić.

Izabrane vesti

Ipak, uloga favorita u potpunosti pripada Mladosti, iako je njen trener Aleksandar Miljenović na konferenciji za medije rekao da su šanse podjednake.
"Finale je kruna sezone za ove ekipe. Kup je bio jedan od ciljeva Mladosti ove sezone. Plasirali smo se u Evropu, ali je trofej želja svih u klubu", istakao je Miljenović.

Ovaj meč biće ujedno i poslednji za kapitena Mladosti Mirka Raičevića, koji poput svog trenera tvrdi da u finalu nema izrazitog favorita.
"Trofej će nam mnogo značiti, jer smo želeli duplu krunu. Slaviće ekipa koja bude više želela pobedu, koja se više bude trudila i koja bude koncentrisanija. Nadam se da ćemo to biti mi".

Mladost je na putu do finala eliminisala Čelik, Zetu, Mornar i Budućnost.   U vitrinama svog stadiona popularni Romantičari imaju jedan pehar namenjen osvajaču kupa (2015), dok su godinu ranije izgubili od Lovćena.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:30 2781 CG K Igalo - Mladost kmb 2& 2+ 1,47
Ukupna kvota1,47

KUP CRNE GORE - FINALE

Sreda
20.30: (11,0) Igalo (5,20) Mladost Podgorica (1,25)

*** Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Mladost PodgoricaFK Igalosportsko klađenjeKup Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara