""
""

A šta će Mesi da kaže? Tevez se posle 40 meseci vraća u reprezentaciju i napada Brazil!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.09.14. | 16:43

Selektor Martino jednostavno ne može da ignoriše sjajne Karlitosove partije i spremio mu je poziv za povratak u tabor Gaučosa

Od poslednjih pet golova Juventusa, četiri su delo Karlosa Teveza. Argentinac je direktno doneo pobede protiv Malmea i Milana... Karlitos je u sjajnoj formi zbog koje ni selektor Argentine Herardo Tata Martino ne može da okreće glavu. Spremio mu je poziv u reprezentaciju!

Izabrane vesti

Argentinski mediji danas pišu da će se Karlos Tevez naći na Martinovom spisku za naredne mečeve Gaučosa protiv Brazila 11. oktobra u Pekingu i tri dana kasnije protiv Hong Konga. Martino je već sastavio spisak od 35 igrača na koje računa za te mečeve i koji će biti skraćen na 22 fudbalera. Zvanične potvrde još nema, ali veliki deo argentinskih medija tvrdi da je to „gotova stvar“. Ako Tevez prihvati Martinov poziv, biće to njegov povratak u nacionalni tim Gaučosa posle 40 meseci odsustva. Posle meča protiv Milana, Apače je istakao da se nada povratku u nacionalni tim.

Tevez je bio u sukobu sa bivšim selektorom Alehandrom Sabeljom koji ga je ignorisao i na kraju je sve rezultairalo Tevezovim neodslaskom na Mundijal. Ipak, javna je tajna da je u centru sukoba postoja mnogo jači razlog po imenu Leo Mesi.

Najbolji igrač Argentine i Tevez nisu bili u dobrim odnosima, a Tevez nije želeo da poput ostatka ekipe prihvati Mesija kao igrača kojem će svi ostali biti podređeni. Međutim, prilikom nedavne Mesijeve posete Milanu kada je došao na potpisivanje sponzorskog ugovora sa Dolče i Gabanom, procurela je informacija da je došlo do satanka sa Tevezom. Možda je nesporazum izglađen i možda je Martino dobio „zeleno svetlo“ da opet pozove Karlosa Teveza u reprezentaciju Argentine.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ArgentinaEvropaHerardo MartinoItalijaJuventusJužna AmerikaKarlos TevezLionel Mesireprezentativni fudbalSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara