"Uplakani Abidal tokom oproštajne konferencije za medije na Kamp Nouu"
"Uplakani Abidal tokom oproštajne konferencije za medije na Kamp Nouu"

Abidal otkrio mračnu stranu Barse: Nisu me plaćali dok sam bio bolestan

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.09.13. | 12:53

''Da je Gvardiola ostao trener, verovatno bih i ja nastavio tamo da igram'', ljut je Francuz na čelnike nekadašnjeg kluba

Uplakani Abidal tokom oproštajne konferencije za medije na Kamp NouuErik Abidal, koji je krajem prošle sezone iz Barselone prešao u Monako, otkrio je da ga Katalonci nisu plaćali u mesecima kada je bio bolestan.
"Moj odlazak iz Barselone nema nikakve veze sa novcem, ali ono što je činjenica jeste da me taj klub nije plaćao tokom svih meseci moje bolesti", rekao je Abidal u intervjuu farncuskom L' Ekipu.

Francuz je u aprilu prošle godine imao tešku operaciju transplantacije jetre, zbog čega je morao da pauzira skoro godinu dana.
"Sada imam sreće što mogu da računam na poverenje Monaka i predsednika kluba. Avantura sa Barselonom se završila i srećan sam što sam započeo novu u Monaku", rekao je Abidal.

Izabrane vesti

On je naglasio da je imao odličnu saradnju sa nekadašnjim trenerom Barselone Pepom Gvardiolom.
"Da je Gvardiola ostao u Barseloni, verovatno bih i ja nastavio tamo da igram. To je osoba koju izuzetno cenim i sa kojom sam u kontaktu. To je veliki trener, upravo mi je on dao šansu u Barseloni", rekao je Abidal.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Erik AbidalEvropaFrancuskaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara