""
""

Abubakar priznao: Rekao sam Tomiću „Ne računaj na mene“! Odužio sam se, hoću da idem

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.16. | 21:04

Kamerunski napadač traži razumevanje uprave i navijača Partizana i dodaje da se i dalje nada transferu u Kinu

Abubakaru Oumaruu je prekipelo. Napadač Partizana potvrdio je saznanja MOZZART Sporta da nije bio u ekipi na startu prolećnog dela sezone zato što sam to nije ni hteo.

Kamerunac je odbio da igra protiv OFK Beograda, posle čega ga trener Ivan Tomić nije ni uvrstio u protokol, da bi nekoliko sati posle meča najbolji strelac crno-belih minule sezone u Ligi Evrope priznao da je to uradio iz namere da pokaže klubu koliko je dosledan u stavu da ide u Kinu.
Doneo sam odluku da neću da igram protiv OFK Beograda, jer me klub za sada nije prodao Šenženu. Zbog svega što mi se dogodilo ovih dana, nisam bio, pre svega psihički, spreman da dam maksimum, pa sam saopštio treneru Ivanu Tomiću da ne računa na mene. Žao mi je što je Valeri Božinov bolestan i što sam stavio ekipu u nezgodnu situaciju. Nemam lošu nameru, moram da gledam sebe. Veliko izvinjenje upućujem pre svega navijačima i saigračima. I tražim razumevanje“, rekao je Oumaru za Blic.

Izabrane vesti

Abubakar ne krije da mu je zveket azijskog novca ideja kojom se vodi u završnici prelaznog roka na teritoriji Kine, koji traje do 26. februara. A Šenžen mu nudi 450.000 evra po sezoni, četiri puta više nego što zarađuje u Humskoj 1.
Moram da napomenem da je uprava Partizana činila sve kako bi me zadržala u pozitivnom smislu. Nudila mi je osetno povećanje ugovora, ali ono što mogu da zaradim u Kini je izvan tih okvira. Imam 29 godina, nisam u karijeri uopšte zaradio, moram da mislim na porodicu i sebe. Nadam se da će se situacija ipak povoljno završiti i po mene i po klub“.

Na kraju razgovora za Blic, tamnoputi centarfor je imao poruku za navijače i rukovodioce.
Volim Partizan, nadam se da sam svojim ponašanjem to i pokazao. Klubu želim sve najbolje, ako me prodaju zaradiće odlično i mislim da bi to bio moj veliki doprinos. Isto tako moram da se zahvalim crno-belima koji su za mene učinili mnogo. Zaista ne znam šta će se dogoditi narednih dana. Nadam se najboljem“, dodao je za Blic Abubakar Oumaru koji, ukoliko ne bude do petka prodat u Kinu, verovatno neće igrati ni u 150. večitom derbiju.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvan TomićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara