""
""

Abubakar tipuje: Ukrajina dobija s mukom, Miler daje gol

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.06.16. | 12:00

Napadač kineskog Šenžena prognozirao ishode današnjih mečeva na EURO. MOZZART donira tiket od 3.000 dinara, eventualni dobitak ide u humanitarne svrhe

Humanitarnoj akciji MOZZARTA s velikim zadovoljstvom se iz daleke Kine odazvao Abubakar Oumaru. Kamerunski napadač, koji je igrao za Zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Partizan, nalazi se u fantastičnoj formi, za svoj Šenžen postigao je već devet golova i glavni je adut ekipe u borbi za ulazak u elitni rang takmičenja.

Izabrane vesti

Nada se da će „seriju“, koju je nastavio sa dva gola na gostovanju Pekingu prethodnog vikenda, produžiti i u MOZZARTU, i na taj način obezbediti određena sredstva za one kojima su najpotrebnija. Naša kompanija donira 3.000 dinara po tiketu, a sav eventualni dobitak ide u humanitarne svrhe.

Pogledajte kvote za današnje mečeve i slobodne igre

Abu se prvo uhvatio u koštac s utakmicom Engleska - Vels (15.00).
„Iako sam daleko od Evrope, trudim se da sve ispratim na Evropskom prvenstvu, ima veoma zanimljivih utakmica, i zadovoljan sam kvalitetom. Englezi su primili gol od Rusa na samom kraju utakmice, dok je Vels pred kraj uspeo da savlada Slovačku. Verujem da će Gordi Albion pobediti komšije, jednostavno, bolji su, a i red je da im se vrati, pošto su i od Rusa bili bolji. Ali verujem i da će Bejl opet biti strelac, pa je tu po mom mišljenju realan rezultat 2:1 ili 3:1, zato biram kombinaciju 1&2-4“, objašnjava iskusni Kamerunac.

Sledeći meč igra se u 18.00: Ukrajina - Severna Irska.
„Uh, koliko je dosadna igra Iraca. Nemaju nikakvu želju da igraju fudbal. To utiče i na rivala, videli ste da su im Poljaci, sa sve Levandovskim i Milikom u špicu, dali samo jedan gol. S druge strane, Ukrajina me je prijatno iznenadila protiv Nemačke, želeli su da se nadigravaju. Iako su mnogo jači, ne verujem da će Ukrajinci lako do pobede. Irci će verovatno i njih uspavati, neće dati Jarmolenku i Konopljanki da se razmašu, ali gotovo sam siguran da će na kraju pobediti. Zato gađam iz iksa u kec.“

I na kraju još jedan komšijski derbi. U 21.00 na teren izlaze Nemci i Poljaci.
„Svetski prvaci su dosta šansi promašili u prvom kolu, kao i Poljska protiv Severne Irske. S obzirom na to da i jedni i drugi imaju paklene ofanzivne igrače i da su u pitanju napadački orijentisane reprezentacije, očekujem sjajnu utakmicu, ali i pobedu Nemaca. Niko ne voli da gubi, ali oni pogotovo, a izgubili su od Poljaka u kvalifikacijama, pa će želeti osvetu. Dakle, ovde očekujem preko tri pogotka, pobedu Pancera i plus gol Tomasa Milera, koji je uvek dobar na šampionatima, a osećam da će večeras zatresti mrežu“, zaključio je Oumaru.


tagovi

tiket u podnereprezentativni fudbalEvropaeuro 2016Abubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara