"Prva liga Srbije"
"Prva liga Srbije"

Aca Lukas diže Timok iz kome, kec i 3+ na Sinđi

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.10.13. | 12:45

Trener Mladosti Vladica Petrović pomaže igračima kladionice MOZZART u tipovanju Prve lige Srbije

Prva liga SrbijePosle osam kola lider Prve lige Srbije je lučanska Mladost koja je sakupila 19 bodova, tri više od drugoplasirane Sloge. Trener Mladosti, Vladica Petrović, ističe da su u klubu očekivali visok plasman, a da su u međuvremenu porasle i ambicije ekipe.
„Mladost u svaku utakmicu ulazi sa namerom da trijumfuje“, kaže za MOZZART Sport Petrović i dodaje.“Želimo da zadržimo čelnu poziciju i obezbedimo plasman u elitu“.

U devetom kolu igrate u gostima protiv Doline. Šta predviđate?
„Kvalitet je na našoj strani dok domaćini žele da uzmu makar bod koji će im značiti u borbi za opstanak. Želimo da dokažemo da nismo slučajno prvi, idemo na pobedu i kladiocima predlažem dvojku“.

Trener Lučanaca nam je pomogao u tipovanju i ostalih utakmica. Krećemo sa parom Sinđelić - Teleoptik.
„Sinđelić je u boljoj formi, pobedio je Metalac, uzeo bod u Borči, imaju iskusniji tim, dok Teleoptik ima mlad sastav. Predlažem jedinicu i 3+. Sloga iz Petrovca igra protiv BSK-a. Domaćin je doveo dosta dobrih igrača, ali igraju po sistemu toplo-hladno. Borča je stabilizovala formu, probajte sa 1X“.

Inđija dočekuje Metalac, a Bežanija igra sa Jedinstvom. Šta očekujete?
„Metalac igra tvrdo na strani, biće malo golova od 0 do 2. Inđija traži pobedu ali mislim da će doći iks. Jedinstvo je iskusno, tražiće priliku iz kontri, ali bliži sam kecu uz 0 do 2 gola“.

U subotu od 15.00 sati igraju još Timok - Proleter i Radnik - Sloga iz Kraljeva.
„Timok je odličan domaćin i Proleteru će teško do boda u Zaječaru, tipujem jedinicu uz 2 do 3 gola. Radnik posle pobede u Čačku traži nova tri boda, ipak, Sloga ima pokretnu i borbenu ekipu. Prognoziram keca ili dvojku“.

Na kraju ostaje utakmica između bivših superligaša Smedereva i Borca.
„Veoma težak meč za tipovanje. Smederevo je vezalo tri pobede, dakle nalaze se u formi, a Borac ima najbolji tim u ligi. Nisam siguran, možda je najbliži iks“, zaključio je trener Petrović

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje. mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

bet analizaBorac ČačakPrva liga SrbijeSinđelić NišTimok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara