"Aca Lukas"
"Aca Lukas"

Aca Lukas napustio Timok: Ne pitaj me, druže moj, ne pitaj o klubu tom

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.13. | 09:41

“Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrontira, pa sam se povukao", rekao je poznati pevač

Aca LukasTimok je ostao bez predsednika posle samo tri meseca. Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, obavestio je generalnog sekretara zaječarskog kluba Dragana Paunovića da, zbog zauzetosti i profesionalnih obaveza, podnosi  neopozivu ostavku na funkciju predsednika Upravnog odbora, prenosi Sportski žurnal.

Odmah je održana sednica rukovodstva, pa je, jednoglasno, usvojena ostavka dosadašnjeg prvog čoveka renomiranog kluba.
“Aca Lukas je uspešno predvodio Timok, ali iz ličnih razloga podneo je ostavku. Odlično poznaje fudbal, cenjen je i uvažavan od svih igrača i saradnika, a navijači su ga poštovali. Marketinški je vukao dobre poteze u korist Timoka i šteta što više neće biti na čelu plavo-belog broda. Uvažili smo njegove opravdane razloge, zahvalio se na korektnoj saradnji, ali uveren sam da će i dalje biti uz nas, na putu do Prve lige”, istakao je Dragan Paunović.

Sada već bivši prvi čovek Timoka dodatno je pojasnio situaciju.  
“Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrontira, pa sam se povukao. Ostavka ne znači i odlazak iz fudbala, dalji koraci biće interesantni”, najavio je Aca Lukas.

(FOTO: Mozzart Sport)

Izabrane vesti


tagovi

Aca LukasPrva liga SrbijeTimok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara