""
""

Adrijan Mutu se vratio iz Indije i pronašao novi klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 14:11

Nekadašnji napadač nekoliko velikih evropskih klubova do kraja sezone braniće boje Targu Mureša

Nekada jedan od najboljih napadača u Evropi Adrijan Mutu ne namerava da stavi tačku na bogatu karijeru. Posle epizode u Indiji gde je igrao za Pun Siti bivši centarfor Parme, Čelsija, Juventusa i Fjorentine se vratio u domovinu. On će narednih šest meseci, tačnije do kraja ove sezone braniti boje Targu Mureša.

Reč je o ekipi koja je prošle sezone bila hita rumunskog prvenstva i do kraja sezone borila sa sa Steuom za titulu šampiona. Sada bi Mutu Targu Murešu trebalo da pomogne da se domogne evropske scene.
„Potpisali smo ugovor sa Mutuom do leta, ali ako zadovoljstvo bude obostrano možemo da razgovaramo o produžetku saradnje. Lako smo se dogovorili sa Adrijanom, pokazali smo da ga stvarno želimo, iako je imao i druge ponude iz Rumunije. Nismo mnogo pričali o finansijama, jer on želi da igra u jakom timu kako bi se vratio u prepoznatljivu formu“, poručio je predsednik Targu Mureša Bogdan Mara.

Izabrane vesti

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(Foto Action Images)


tagovi

Targu MuresRumunijaLiga 1EvropaAdrijan Mutu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara