""
""

Adrijano opet pravi probleme, može li Rambo da smiri Imperatora? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.02.14. | 19:29

Kontroverzni Brazilac kritikovao trenera što ga je u igru uveo na samo na par minuta, brazilski mediji pišu o mogućoj smeni na klupi Atletiko Paranensea

Nije prošao ni mesec dana od njegovog povratka fudbalu u timu Atletiko Paranensea, a kontroverzni Brazilac Adrijano je opet pokazao da nezgodnu narav nije promenio…

Izabrane vesti

U nedavnom meču Kopa Libertadores na gostovanju argentinskom Velezu, Adrijano je u igru ušao tek u 83. minutu, prvi vođstvu domaćeg tima od 2:0, iako se pored aut linije zagrevao celo drugo poluvreme. Odluka trenera Migela Anhela Portugala da mu šansu pruži tek u finišu meča je razljutila Adrijana koji je prvo čudno gledao trenera kada ga je pozvao da se spremi za ulazak u igru i sa ljutitom grimasom ga pitao: Zašto sada?!

Posle meča je prišao treneru i zamerio mu zbog male minutaže. Bio je to drugi meč Adrijana za Atletiko, a prethodni je odigrao takođe u Kopa Libertadores protiv bolivijskog Strongesta, kada je takođe ušao u igru u finišu meča.
Mislim da sa Adrijanom treba da budemo strpljivi i da stvari idu polako. Znam da on može da uradi sjajne stvari za ovaj tim, ali ne smemo da žurimo. Odigrao je nekoliko minuta, nedavno je takođe odigrao nekoliko minuta i polako ga uvodimo u igru”, rekao je Portugal.

Međutim, pitanje je do kada će Portugalova strategija trajati, jer brazilski mediji spekulišu o mogućoj smeni Atletikovog stratega. rezultati su ispo očekivanih, igrači se žale na fizički prezahtevne treninge, a Španac ima problema i sa komunikacijom jer ne zna portugalski jezik.

Deo uprave kluba je već izrazio želju za njegovom smenom, pominju se razna rešenja, a jedno od njih je i Dejan Rambo Petković. Čuveni srpski fudbale trenutno radi u Atletiko Paranenseu kao trener mladog tima (igrači do 23 godine) i dobro mu ide. Zato su neki čelnici kluba zainterseovani da ga vide na klupi prvog tima, a možda i zbog činjenice da poznaje dobro Adrijana sa kojim je igrao u Flamengu. Pre pet godina su upravo Imperator i Rambo bili najbolji igrač i u Flamengovom poslednjem pohodu na titulu šampiona Brazila.

Podsetite se kako su tada blistali Petković i Adrijano

(FOTO: Action images)


tagovi

Migel Anhel Portugalmeđunarodni fudbalJužna AmerikaBrazilDejan Rambo PetkovićAtletiko ParanenseAdrijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara