""
""

Adrijano se vraća na teren! U Interu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.06.13. | 18:34

Imperator je smršao deset kilograma, naporno trenira, čeka treće dete sa verenicom, potpuno se smirio i blizu je povratka na teren. Ovoga puta u ekipi Karlosa Dunge

Za koga god navijate, sigurno je da će ova vest obradovati mnoge od vas ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu. Bludni sin se opet vraća fudbalu. Jedan od najvećih talenata koji je fudbalski svet video u prethodne dve decenije i jedna od najtužnijih fudbalskih sudbina dobijaju novo poglavlje. Adrijano se vraća na teren! Onaj pravi Adrijano, ne govorimo o onom solidnom levom beku iz Barselone. Imperator će opet igrati fudbal!

Izabrane vesti

Vest stiže iz Brazila. Tamošnji mediji pišu da će Adrijano potpisati ugovor sa Internasionalom iz Porto Alegrea ili Interom kako ga skraćeno zovu. Dakle, mogao bi opet da zaigra u klubu gotovo identičnog imena onome u čijem dresu je terorisao protivničke golmane.

Internasional će prihvatiti rizik da ukaže verovatno poslednju šansu napadaču koji je van fudbala od marta 2012. godine kada je poslednji put nosio dres Korintijansa i kada je otpušten zbog burnog života van terena i nepoštovanja klupskih obaveza.

Trener Internasionala Karlos Dunga je voljan da rizikuje sa Imperatorom. Ipak, izgleda da se i Adrijano maksimalno uozbiljio. Nema više vesti o njegovim noćnim ludorijama, druženju sa kriminalcima, pijanstvima, drogi... Sa verenicom čeka treće dete i posvetio se porodičnom životu.

Poslednji dva meseca trenira „kao ludak“ i ne izlazi iz teretane. Angažovao je čuvenog fizioterapeuta Toma Freitasa sa kojim je radio u Interu, Romi i Parmi kako bi ojačao Ahilovu tetivu koju je pokidao pre dve godine. Smršao je deset kilograma što je pokazao i na fotografijam na društvenoj mreži Instragram.  

„Potpuno je spreman“, kratko je najavio Freitas.

Internasional mu nudi platu od 35.000 evra mesečno plus bonusi za svaki odigrani meč i za svaki postignuti gol.
„Voleo bih da radim sa Dungom“, poručio je Adrijano.

„Znamo da rizikujemo i da moramo biti oprezni, ali verujemo da Dunga može da ga vrati na pravi put“, rekao je sportski direktor kluba Marselo Madeiroš.

Internasional traži napadača pošto će vrlo verovatno konačno pristati da proda Leandra Damijaoa u neki od evropskih klubova. Prvo su hteli Žulija Baptistu, ali im je njegova plata od 2,3 miliona evra ipak bila previsoka.

Zamislite da se Imperator vrati u nekadašnju formu... Ima 31 godinu, nije mator. Zašto da ne? A, ako dođe do toga, možda se desi i čudo da zaigra na Mondijalu naredne godine. Sa pravim Adrijanom u špicu, bio bi to neki novi Brazil.

Držimo mu palčeve!

Prisetite se kakao je nekada carevao Imperator...

Zar vam ne nedostaje?

Sve vesti vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenog letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Instagram)

 


tagovi

adrijanoBrazilDungaInternasionalJužna Amerikameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara