""
""

Agonija: Deveta operacija Santija Kazorle

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.11.17. | 13:56

Ima li kraja ovome?

Nije prošlo ni mesec dana otkako je Arsen Venger ohrabrio navijače Arsenala najavom da bi Santi Kazorla, posle godine bez fudbala, mogao da se vrati na teren u smiraj 2017, međutim španski vezista je najnovijom informacijom zabrinuo čitav sportski svet.

Kazorla je objavio da mora ponovo na operaciju, jer je - kako je napisao na Instagramu - osetio nelagodnost u tetivi. Biće to čak deveti hirurši zahvat na Alihovoj tetivi nekadašnjeg Viljarealovog i Malaginog prvotimca, odsutnog sa terena od oktobra 2016.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2005 ---->>> Arsenal - Hadersfild 1 (1,20), X (6,75), 2 (14,00)

Prethodnih sedam, od trenutka kad je pokidao Ahilovu tetivu, bile su posledica greške lekara prvi prvoj, za koju se verovalo da će biti rutinska. Podsetimo, ta operacija se iskomplikovala, došlo je do infekcije, zahvatila ga je gangrena, pa je Santiju u jednom momentu čak i život bio ugrožen, zbog čega su lekari razmatrali da mu amputiraju nogu. Desna mu je ostala kraća za osam centimetara?! 

Kazorla je naveo da ne odustaje i da će pokušati da se početkom 2018. vrati u tim Arsenala, za koji je vezan ugovorom do juna.
Moram opet na operaciju. Ona će odložiti očekivani povratak na teren. I dalje sam entuzijasta, motivisan da se vratim u uživam u svojoj velikoj strasti - fudbalu“, poručio je Santi Kazorla.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaoperacijaPremijer ligaSanti Kazorla

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara