"Aitor Karanka"
"Aitor Karanka"

Aitor Karanka izgubio živce: Momci, ja sa vama više ne mogu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 13:53

Neizvesna budućnost trenera Midlsboroa. Ekipa će sutra voditi pomoćni trener

Aitor Karanka"Borili su se za svaku loptu kao da su se borili za život. Mi nismo imali takav pristup. To je do čoveka. Ali ako nemaju tu želju, ako ne žele u Premijer ligu onda treba da mi kažu, pa da izaberem druge igrače", govorio je Aitor Karanka posle neočekivanog poraza od Roterama kojim je njegov Midlsbro propustio šansu da se vodećem Barnliju primakne na bod zaostatka. Međutim, ekipa kao da nije svesna koliko joj je blizu Premijer liga. Karanka jeste, pa je večeras prineo šampionsku žrtvu i - napustio ekpu. Valjda u nadi da će tako razmrdati pospane igrače.

Klub je prvo odbijao da potvrdi istinitost informacije koju je iznela lokalna Midlsbro Gazeta, ali je na kraju priznao da Karanka nije vodio jutrošnji trening, kao i da neće biti na klupi na nedeljnom gostovanju kod Čarltona. Gazeta je, inače, objavila da je Španac na sastanku sa ekipom u petak izgubio živce, svim igračima jasno stavio do znanja da nije zadovoljan njihovim zalaganjem, potom izjurio iz trening centra i do kraja dana se nije vratio.
"Razumemo interesovanje navijača koji žele da znaju detalje, ali u ovom trenutku klub ne može da komentariše situaciju. Koncetrisani smo na nedeljni meč sa Čarltonom", pokušao je da se izvuče Boro.

Izabrane vesti

Konačan odgovor o Karankinom statusu - ovakav ili onakav - dobićemo u narednih nekoliko sati. Ekipu će u nedelju predvoditi Stiv Egnju.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaEngleskaČempionšipAitor Karanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara