""
""

Ako je Ronaldo kralj, onda je Bejl – princ

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.12.13. | 12:02

Marka i As na naslovnim stranama nedeljnih izdanja veličaju partiju velškog reprezentativc, prvog Britanca posle 26 godina koji je postigao het-trik u Španiji

Španski mediji se utrkuju u hvalospevima na račun Gereta Bejla, koji je postigao perfektan het-trik u pobedi nad Valjadolidom 4:0.

Madridski As je otišao najdalje nazvavši bivšeg igrača Totenhema Princom od Velsa - i to preko cele naslovne strane.
S druge strane, Marka se malo poigrala rečima i Bejla nazvala Princom golova, izmenivši jedno slovo u reči Gales - što na španskom znači Vels - u Goles (golovi).

Izabrane vesti

Bejl je u odsustvu povređenog Kristijana Ronalda potpuno gospodario terenom u meču sa Valjadolidom, postigavši uz tri gola i asistenciju za četvrti pogodak Karima Benzeme.

Bejl je postigao prvi i to savršeni het trik - glavom, levom i desnom nogom, otkako je za rekordnu sumu od 100 miliona evra letos prešao iz Totenhema u Real.

Istovremeno , to je tek drugi het-trik koji je jedan Britanac postigao u Primeri posle Garija Linekera 1987. u Barseloni.

Trener Karlo Anćeloti je ocenio da je period adaptacije Bejla očigledno završen.
"On je u dobroj formi, pun je saopouzdanja i igra veoma važnu ulogu u timu", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare.

 

 


tagovi

AsEvropaGeret Bejlnovine MarkaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara