""
""

Akojon debituje u sredu: Pavlović mi je rekao šta me čeka u Pioniru

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.03.15. | 13:15

"Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije", rekao je Akojon koji je odabrao dres sa brojem dva

Navijači Partizana konačno su dočekali plejmejkera Džoša Akojona, novi organizator igre crno-belih danas je prošao lekarske preglede, a u crno-belom dresu trebalo bi debituje u sredu na revijalnom meču u hali Pionir.

Izabrane vesti

Amerikanac nigerijskog porekla u nedelju je odradio prvi trening sa ekipom, a odlučio je da zaduži Partizanov dres sa brojem dva.
"Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije. Sa saigračima sam već pričao o onome što nas očekuje, cilj je jasan i zbog toga sam i ovde. Pavlović mi je rekao za posebnu utakmicu koju ćemo igrati u sredu. Biće mi velika čast da upravo tada debitujem za Partizan", rekao je novi član srpskog šampiona za klupski sajt. 

Akojon je u subotu uveče doputovao u Beograd, a sa prvakom Srbije potpisao je ugovor do kraja sezone.

Revijalna utakmica "Grobari za nas" igra se u sredu od 19.30, a protivnik ekipi Partizana biće tim sastavljen od bivših igrača kluba iz Humske. Prihod od prodatih karata ići će kao pomoć u klupsku kasu crno-belih.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSaša PavlovićFK PartizanJadranska ligaDžoš Akojon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara