Aktivno u Humskoj: Tošić dobija 2.000.000 evra iz Turske, traži se rešenje za Antonova, Marković i Đerlek nisu na prodaju

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 09:09

Buran prelazni rok na stadionu Partizana, a tek se očekuje da se situacija u potpunosti rasplamsa

Paklene temperatura koju sa sobom nosi prelazni rok odavno je stigla u Humsku. Crno-beli aktivno rade na stvaranju novog tima, a za sada je od novih pojačanja stigao samo napadač Spartaka iz Subotice Nemanja Nikolić. Ipak, to je samo početak kada su u pitanju dolasci, ali i odlasci igrača Parnog valjka ovog leta.

Kako piše Sportski žurnal, iskusni Zoran Tošić dobio je zanimlivu ponudu od strane jednog turskog prvoligaša, a to je da potpiše dvogodišnji ugovor uz platu od milion evra po sezoni. Ostaje da se vidi kakva će biti odluka rođenog Zrenjaninca, koji ima više nego solidna primanja i u Humskoj. Tošić je po dolasku u Humsku sklopio dogovor sa upravom kluba da će moći da napusti Partizan u slučaju unosne ponude iz inostranstva.

Izabrane vesti

Uprava crno-belih je na kraju sezone donela odluku da Nemanja Antonov i sledeće sezone ostane u Partizanu, a prema pisanju Žurnala vodeći ljudi kluba iz Humske traže način da sklope dogovor sa Grashopersom. Postoji nekoliko opcija: jedna je da se igrač u potpunosti otkupi za 400.000 evra, druga je da se produži pozajmica na još godinu dana, a postoji i novi predlog da crno-beli ponude Švajcarcima procente od naredne prodaje i tako postignu konačan dogovor. Inače, Antonov sa popularnim Skakavcima ima ugovor još godinu dana.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je takođe u razgovoru za Žurnal izjavio da najmlađi prvotimci Armin Đerlek i Sveta Marković nisu na prodaju i da je želja kluba da ih u potpunosti afirmiše. 

Foto: Star Sport


tagovi

Zoran TošićNemanja AntonovSvetozar MarkovićArmin Đerlek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara