"Miloš Krasić"
"Miloš Krasić"

Albanac vraća Krasića na veliku scenu?

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.06.16. | 16:54

Nekadašnji reprezentativac fudbalski oživeo u Poljskoj

Miloš KrasićBajkovita karijera sve do one druge sezone u Torinu kada ga je Antonio Konte precrtao iz šampionskog tima u nastajanju. Tek poneki dobar potez u Fenerbahčeu i Bastiji, ali i potpuno fudbalsko vaskrsnuće u Poljskoj posle kog bi Miloš Krasić mogao da se vrati na veliku scenu.

Dobro, ne na najveću, za to je već kasno, ali 31-godišnji krilni fudbaler Lehije naredne sezone mogao bi da ponovo zaigra u Ligi šampiona, pošto njegove dobre partije u Gdanjsku nisu promakle poljskom velikanu Legiji.

Izabrane vesti

Poljski mediji pišu da je Krasić visoko na listi želja uprave kluba iz Varšave, pošto ga je na nju odavno stavio Stanislav Čerčesov. Problem je što je Rus napustio Legiju posle osvojene duple krune, pa će konačnu odluku sada doneti novi šef struke - Albanac Besnik Hasi. Bivši trener Anderlehta je u Briselu pokazao da nema problem sa Srbima, imao je odličan odnos sa Aleksandrom Mitrovićem, doveo Ivana Obradovića...

Krasić je inače i prošlog leta navodno nuđen Legiji, ali tada je sportski sektor kluba procenio da mu nije potreban takav igrač. Predomislio se posle majskog poraza Lehije u Gdansjku (0:2) kada je baš Krasić bio najbolji igrač Lehije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

PoljskaMiloš Krasićmeđunarodni fudbalLehijaLegijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara