""
""

Alegrijev miljenik iz Milana potpisao za Juve: Ugovor do 2022, Rosonerima 12.000.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 12:59

Strateg Stare dame imao je ogroman uticaj na razvoj italijanskog reprezentativca, koji gotovo podjednako dobro može da odgovori na oba defazivna boka, što mu je jedna od osnovnih vrlina

Gotovo je transfer Matije de Šilja iz Milana u Juventus. Masimilijano Alegri je uspeo u nameri da dovede svog miljenika iz perioda na klupi Rosonera i obezbedi novu opciju na poziciji desnog beka nakon odlaska Danija Alvesa.

Izabrane vesti

De Šiljo je potpisao ugovor do leta 2022. godine, a Milanu će na ime obeštećenja pripasti 12.000.000 evra, uz 500.000 na ime bonusa.

Alegri je imao ogroman uticaj na razvoj italijanskog reprezentativca, koji gotovo podjednako dobro može da odgovori na oba defazivna boka, što mu je jedna od osnovnih vrlina.

De Šiljo je izdanak Milanove omladinske škole u koju je stigao sa samo 10 godina, a u prvi tim je ušao kada je imao 19 i do sada odigra 133 utakmice u svim takmičenjima. Može se reći da su Rosoneri ozbiljno prošli na ime obeštećenja, pošto su je 24-godišnji fudbaler ulazio u poslednju godinu ugovora na San Siru.

(FOTO: juventus.com)


tagovi

EvropaItalijaJuventusMatija de ŠiljoSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara