"Aleksandar Janjić šef stručnog štaba Rada"
"Aleksandar Janjić šef stručnog štaba Rada"

Aleksandar Janjić: Građevinari će biti spremni, Rad mora u plej–of

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.16. | 13:55

“Uprava se dostojno angažovala, dovešćemo po jednog igrača za svaku liniju tima, ali o imenima zasad ne mogu da govorim”, kaže Aleksandar Janjić, šef stručnog štaba Rada

Aleksandar Janjić šef stručnog štaba RadaFudbaleri Rada pod dirigentskom palicom starog znanca banjičkog terena, trenera Aleksandra Janjića odrađuju prve dane priprema za novu sezonu. Trener koji je tokom karijere vodio Javor, Voždovac, Metalac, Smederevo i mnoge druge klubove za MOZZART Sport otvara dušu i kaže kako je pred njim nov, uzbudljiv i veliki izazov.
"Veliko mi je zadovoljstvo što sam u svom klubu u kome sam stekao igračku i trenersku afirmaciju. Sarađujem sa poznatim ljudima i imam osećaj kao da nisam ni išao sa Banjice. Voditi Rad je zadovoljstvo, čast i obaveza", kaže za MOZZART Sport portal Aleksandar Janjić.

Građevinari, to je jasno, ne gledaju u nebo, ali im je jasno da niskim ciljevima nikada neće zadovoljiti navijače koji od njih traže ništa manje od plasmana u plej-of.
"Želja nam je da ostvarimo plasman u plej-of. Zbog toga moramo da zadržimo postojeći igrački kadar i da prelazni rok odradimo na pravi način. Uprava kluba se već dobro angažovala, dovešćemo po jednog igrača u svakoj liniji tima i imaćemo respektabilan sastav. Ne mogu govoriti o imenima, ali sam spisak želja predao Upravi. Radi se o domaćim fudbalerima", zagonetno govori Janjić i nagoveštava da bi na Banjicu mogla da padne i neka transfer bomba…
"Radićemo na Banjici, Zlatiboru i ponovo u Beogradu, a drugu fazu priprema obavićemo u Austriji. Tokom priprema igraćemo prijateljske utakmice u sredom i subotom. Poznati su datumi, ali ne i potencijalni rivali. Pazite, lepo je raditi na Banjici, biće naporno ali nadam se i plodonosno. Moramo se dobro spremiti jer ni konkurencija ne  miruje. Ne zaboravite da se prelaznim rokom pored najvećih klubova ozbiljno bave i Voždovac, Mladost, Čukarički", zaključio je strateg Rada, Aleksandar Janjić, koji po svemu sudeći puca na vrhunsku formu i maksimalno kadrovski popunjen sastav tima Rada već na početku Super lige.

Izabrane vesti

I na kraju, vredno je spomenuti da se ekspedicija Građevinara od 20. juna seli na Zlatibor gde će boraviti sedam dana.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport


tagovi

SuperligaRadAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara