""
""

Alimpijević: Ponosan sam kako smo se podigli

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.17. | 23:09

"Za nas je ovo veoma značajna utakmica i pomogla nam je da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je trener Zvezde posle trijumfa u Zadru

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je ponosan na to kako je ekipa reagovala u drugom poluvremenu utakmice sa Zadrom i došla do ubedljive pobede. Strateg šampiona Jadrana istakao je kvalitetnu igru u odbrani i važnost trijumfa koji je došao posle dva vezana poraza u Evroligi.
"Zvezda ovde nikada nije pobeđivala lagano. Teško je igrati u ovoj hali, u ovakvoj atmosferi. Treba istaći da se košarka igra zbog publike mnogo nam je draže da igramo u ovakvoj atmosferi nego u praznim halama. Računali smo da će Zadar u pripremi utakmice igrati na kartu naših lošijih rezultata u Evroligi. Ponosan sam što smo se nakon poluvremena rezultatski podigli, pogotovo odličnom odbranom uz pomoć koje smo napravili seriju od plus 20. Za nas je ovo veoma značajna utakmica i pomogla nam je da se vratimo na pobednički kolosek", naveo je Alimpijević na konferenciji za novinare posle meča.

Izabrane vesti

Košarkaš beogradske ekipe Nemanja Dangubić istakao je dobru igru u odbrani u drugom poluvremenu koja je bila osnova za preokret.
"Vrlo važna pobeda za nas. Bila je teška utakmica, kao i svako gostovanje u Zadru. Domaćini su napravili dosta dobru ekipu ove sezone. Odigrali su vrlo dobro prvo poluvreme, ali smo mi u nastavku podigli nivo, pogotovo u odbrani i to je rezultiralo sigurnom pobedom. Odigrali smo sjajnu odbranu koja nam je dala sigurnost u napadu, jer smo pogodili nekoliko važnih šuteva kada je bilo najpotrebnije", naveo je Dangubić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska ligaZadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara