"Alivodić"
"Alivodić"

Alivodić napušta pripreme Vojvodine, nova šansa za Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 21:16

Odlični vezista je od kraja prošle godine slobodan igrač, a još u decembru je izjavljivao kako bi želeo da nastavi karijeru u Humskoj, pa je sada pravi trenutak za upravu beogradskog kluba da iskoristi svoju šansu

AlivodićDoskorašnji krilni vezista Vojvodine Enver Alivodić, koji je od početka priprema po dogovoru sa Lalama održavao formu sa bivšim saigračima, uskoro napušta pripreme kluba sa Karađorđa u Antaliji i vraća se u Srbiju.

Za njegove usluge po završetku prvog dela sezone bio je zainteresovan jesenji šampion Partizan. Zapravo Alivodić je bio velika želja Marka Nikolića, koji je u svom bivšem igraču video veliko pojačanje za prolećni deo sezone.

Izabrane vesti

Alivodić je od kraja pršle godine slobodan igrač, a još u decembru je izjavljivao kako bi želeo da nastavi karijeru u Humskoj.

Crno-beli bi njegovim dolaskom donekle mogli da nadomeste i odlazak Danka Lazovića, bez obzira na to što je Alivodić vezni igrač, ali poseduje izuzetan osećaj za postizanje golova, što demonstrirao i u Humskoj pre dve sezone.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara