"David Trezege"
"David Trezege"

Ambiciozan san australijskog niželigaša: David Trezege na 90 minuta!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.15. | 15:43

Ronaldinjo, Arda Turan i Karagunis su ipak vam domašaja

David TrezegeDraž je to kup takmičenja u svih zemljama na planeti. Australijski drugoligaš Hjum Siti tako je dobio šansu da se posle dobrih rezultata u uvodnim rundama takmičenja u polufinalu Kupa odmeri sa tamošnjim velikanom Melburnom. Idealna prilika za upravu kluba da pokuša da na tribine ABD stadiona, kapaciteta 5.000 mesta, privuče nešto veću publiku.

Obično je na tirbinama svega nekoliko stotina ljudi. Jasno je da nešto nedostaje. Recimo velike zvezde koje privlače publiku na stadion. Stoga su u Hjumu rešili da reaguju. Dovođenjem - Davida Trezegea. Na 90 minuta?! Samo se čeka odgovor zastupnika proslavljenog francuskog fudbalera, svetskog šampiona iz 1998. godine. I naravno dozvola Fudbalskog saveza Australije, koji se sasvim slučajno do sada nije susretao sa ovakvim zahtevima.

Izabrane vesti

U Hjumu su uporni, ali su ih Ronaldinjo, Arda Turan i Jorgos Karagunis već odbili.
"Oni su možda van našeg domašaja, ali mogu da potvrdim da da smo zainteresovani za Trezegea. Poslali smo zvaničnu ponudu i čekamo odgovor", optimista je trener Lu Acevski, očigledno poreklom iz Makedonije.

Napred Hjum!

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalDavid TrezegeAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara