""
""

Amkar igra kao preporođen: Pala i Anži arena! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.03.16. | 17:07

Gosti poveli već u trećem minutu preko Peva, a onda zatvorili sve prilaze svom golu i stigli do tri zaslužena boda - 0:1

Amkar je potpuno drugi tim u nastavku sezone. Nakon velikog slavlja protiv Dinama u četvrtfinalu nacionalnog kupa, ekipa iz Perma slavila je i u 19. kolu Premijer lige na gostovanju Anžiju (0:1) i tako potvrdila odličnu formu.

Izabrane vesti

Utakmica u Kaspijsku rešena je već na samom startu meča i to pogotkom iskusnog bugarskog veziste Georgija Peva, koji se u trećem minutu odlično snašao u petercu domaćih i uz dosta truda uspeo da prebaci loptu preko linije.

Nakon toga, gosti su zatvorili sve prilaze svom golu, prepustili domaćinu da drži kontrolu igre, ali se Anži nije baš najbolje snašao u tome, pa nije ni bilo prave pretnje po mrežu Aleksandra Selikova.

U par navrata gosti su mogli i da dupliraju vođstvo, posebno preko najisturenijeg Prudnikova, ali nisu uspeli, međutim, nemaju ni prevelikog razloga za nezadovoljstvo, jer su došli do vrednog plena i pobegli daleko od opasne zone.

Nešto ranije danas, u derbiju sredine tabele Ural i Dinamo su odigrali 1:1. Meč je rešen u svega četiri minuta, gosti su poveli u 59. minutu preko Jonova, dok je već u 63. izjednačio Asevedo.

RUSIJA – PREMIJER LIGA

Subota:
Krila Sovjetov – Rostov 0:1 (0:1)
/Gatkan 29/

Rubin – Kubanj 1:0 (0:0)
/Tkačuk 62/

Krasnodar – Zenit 0:0

Nedelja
Ufa – Mordovija 1:1 (0:0)
/Nikitin 90 – Lomić 64pen/

Terek – Lokomotiva 2:1 (2:1)
/Ribus 8pen, Giljerme 33ag – Samedov 4/

CSKA – Spartak 1:0 (1:0)
/Musa 11/

Ponedeljak
Ural – Dinamo Moskva 1:1 (0:0)
/Asevedo 63 - Jonov 59/

Anži – Amkar 0:1 (0:1)
/Pev 3/

(FOTO: Action Images)


tagovi

RusijaPremijer ligaGeorgi PevEvropaAnži MahačkalaAmkar Perm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara