""
""

Anćeloti: Nismo zaslužili poraz; Martino: Liga je ponovo počela

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.03.14. | 23:58

Trener Reala smatra da je njegov tim surovo kažnjen za male greške koje je pravio. Starteg Barselone nema reči da opiše Mesija

I u drugom međusobnom okršaju, Tata Martino je bio koban za Karla Anćelotija. Real je doživeo treći poraz u ligi kojim je Barselonu vratio u trku za titulu, a strateg Madriđana je posle meča rekao da njegova ekipa ovog puta nije zaslužila da izgubi meč.
„Trka za titulu je i dalje otvorena. Potrebna nam je momentalna reakcija. Kao što sam i ranije govorio, odluka o šampionu će pasti u poslednjem kolu. Večeras smo pravili male greške i kažnjeni smo za to. Ipak, mislim da nismo zaslužili poraz. U prvim mečevima protiva Barse i Ateltika smo igrali tako da smo zaslužili da izgubimo. Ovoga puta to  nije bio slučaj. Bio je dobar meč, ali moramo što pre da ga zaboravimo. Što se tiče sudije, teško mi je da komenatrišem njegove odluke. U narednih devet kola svaka utakmica može da bude odlučujuća“, rekao je Anćeloti.

Izabrane vesti

Strateg Katalonaca Herardo Tata Martino nema dilemu da je penal nad Nejmarom koji je preokrenuo tok meča bio ispravan.
„Penal nad Nejmarom je bio čist i tu nema nikakve dileme. Ostala dva penala nisam dobro video jer su bila daleko od mesta na kojem sam se nalazio. Nemam reči da opišpem Leovu igru. Kompliment do komplimenta. Nadam se da će mi pokloniti loptu sa meča. Nejmar je bio sjajan. Najzaslužniji je što smo dobili isključenje Ramosa. Ima samo 21 godinu, a već je mnogo toga postigao. Znali smo da bi Di Marija centaršutevima sa levog krila mogao da nam napravi mnogo problema i zato sam tražio od Busketsa da pomaže odbrani. Sada je trka za titulu opet otvorena. Kao da je liga ponovo piočela iz početka“, istakao je Martino.  

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraKarlo AnćelotiHerardo MartinoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara