"Erik Kantona"
"Erik Kantona"

Ander Erera: Ovaj tim Mančestera ima karakteristike Erika Kantone

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 18:27

Španac veruje da je Van Gal pravi čovek za trenera Junajteda

Erik KantonaMančester junajted je započeo novu eru pod Lujom van Galom, stigli su i neki novi igrači, a jedan od njih, Ander Erera je otkrio da mu se veoma sviđa mentalitet njegovih saigrača, a čak je poredio njihove karakteristike sa Erikom Kantonom, legendom Crvenih đavola.
„Sviđao mi se Kantonin karakter, on je bio pobednik i uvek je puno radio. Nikada nije gubio loptu i uvek je mislio o pobedi. Ova grupa igrača ima iste karakteristike. Mi uvek želimo da pobedimo, želimo da igramo dobro za navijače Mančestera“, rekao je Erera.

On je bio najbolji igrač Junajteda u pobedi nad Los Anđeles Galaksijem, ali je rekao da fudbaleri ne treba da se zanesu, kao i da je Van Gal pravi čovek za posao trenera Mančester junajteda.
„Ne treba zaboraviti da je ovo bila prijateljska utakmica i da imamo dosta toga da unapredimo. Zadovoljni smo rezultatom, ali naš trener je veoma zahtevan. On nam neće dozvoliti da se opustimo. Uvek traži savršenstvo i zato je idealan za klub koji teži najvećim stvarima“, dodao je vezista.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaErik KantonaEngleskaAnder EreraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara