"Jedan od brojnih duela Anđelkovića i Živkovića"
"Jedan od brojnih duela Anđelkovića i Živkovića"

Anđelković: Živkovića niko ne može da čuva jedan na jedan

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.04.15. | 21:42

"Mada mislim da u drugom poluvremenu ništa konkretno nije uradio...", dodaje levi bek Zvezde. Razočaran je i Savo Pavićević

Jedan od brojnih duela Anđelkovića i ŽivkovićaVidno razočarani igrači Crvene zvezde su jedan po jedan izlazili iz svlačionice. Svesni su i oni da je šansa za osvajanje nove titule šampiona posle remija sa Partizanum svedena na minimum. Iskusni štoper Savo Pavićević priznao je da su crno-beli bili bolje psihološki pripremljeni za ovu utakmicu i da su zbog toga mnogo olje odigrali prvo poluvreme.
"Razočarani smo. Nismo očekivali da će se utakmica ovako završiti. Nismo u meč ušli kako treba, nismo bili dovoljno agresivni. Rekao bih da je Partizan imao bolju psihološku pripremu, odnosno da im je bilo malo lakše da igraju, jer su došli na naš stadion sa pet bodova prednosti. To nije malo. U nastavku smo igrali mnogo agresivnije, ali nismo došli do gola", rekao je Pavićević.

Sličnu konstataciju imao je i levi bek Dušan Anđelković.
"Partizan je imao nekoliko odličnih prilika u prvom poluvremenu. Bolje su otvorili utakmicu. Mi se jednostavno nismo snašli. Drugi deo je već bio bolji. Jako će teško biti da stignemo ovu prednost, ali ja ne mogu da kažem da je trka za šampiona odlučena".

Izabrane vesti

Iskusni levi bek se osvrnuo i na teške duele sa supertalentopvanim Andirjom Živkovićem pre svega tokom prvog poluvremena.
"Jako ga je teško čuvati. Pogotovu kada ima brisan prostor ispred sebe. Ako mu to dozvolite ne postoji igrač koji može da ga sačuva jedan na jedan. Mada mislim da u drugom poluvremenu ništa konkretno nije uradio".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo PavićevićFK PartizanDušan AnđelkovićFK Crvena zvezdaAndrija Živković148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara