""
""

Andrija Pavlović, igrač za velike utakmice: Voši i Borcu po tri, Zvezdi dva, Partizanu jedan, ali vredan

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.16. | 08:07

Golgeter Čukaričkog zaista je u opasnoj formi

Prošle nedelje čuli smo se povodom het-trika u sigurnoj pobedi nad Borcem. Ovaj put razlog je bio pogodak u poslednjim sekundama derbi meča sa Partizanom. Postaje već tradicija da posle subotnjih utakmica zovemo Andriju Pavlovića?
A-ha-ha. Ćuti, da Bog da me zovete svaki nedelje“, smeje se napadač Čukaričkog, prilično dobro raspoložen posle pobede od 2:1 nad crno-belima usred Humske.
Mnogo bitna utakmica, protiv direktnog rivala u borbi za drugo mesto. Svi znaju da je nama Evropa cilj i ovaj meč je imao posebnu težinu. Dobro smo krenuli, poveli, pa brzo primili gol, jeste Božinov dobro reagovao, ali i mi smo loše stajali u odbranim posle se sve poremetilo onim brutalnim startom nad Petrom Bojićem, jezivo je bilo stvarno. Pa crveni karton za nas i onda je sve bilo drugačije, jer ima više prostora nego inače, dosta se trči. I kako smo videli da smo mi brži napred nego oni nazad odlučili smo na poluvremenu da ih čekamo na kontre“, u dahu simira utiske 22-godišnji golgeter.

Posebno radostan zbog pobede. Nije mala stvar dati gol za pobedu u 90. minutu.
Posebno ne Partizanu“, dodaje Pavlović.
Bila je to vrhunska akcija cele ekipe. Igor Matić je odložio do Kneza (Filipa Kneževića, prim.aut), on meni namestio tačno gde treba, ja šutirao kako treba. I to u 90. minutu i to baš protiv direktnog konkurenta... Stvarno nema ništa lepše. Zaslužili smo ovo. Bez obzira i na te neke sporne sudijske odluke. Borili smo se kao lavovi“.

Izabrane vesti

Možda bi još lepše bilo samo da Pavlović u finišu sezone pretekne Uga Vijeiru i osvoji priznanje za najboljeg strelca Superlige? Pet kola pre kraja Portugala kraj svog imena ima pet golova više, ali je povređen. Valeri Božinov je na koti 16, a Pavlović je do sada brojao do 15.
Svakako da bi bilo odlično, posebno za igrača koji nije član Partizana ili Crvene zvezde. Ali ne trkam se. Zaista, igram utakmicu po utakmicu. Doduše, jesu me baš pred ovaj meč pitali da li bih voleo da dam gol Partizanu, pošto sam, osim njima, davao gol svakom od pet prvoplasiranih ekipa na tabeli. I naravno da sam rekao da bih voleo, ali bih svaki gol menjao za tri boda. Nebitno je ko će da bude strelac“.

Ipak, privači pažnju podatak da je Pavlović protiv Vojvodine i Borca postigao het-trik, Crvenoj zvezdi dao dva komada u onom porazu od 2:7, a sada i Partizanu jedan, ali vredan. Čini se najbolja preporuka crveno-belima koji se poslednjih dana pominju kao vrlo zainteresovani za Andrijin autogram.
A-ha-ha. Stvarno nisam imao ideju da se reklamiram bilo kome“, smireno će Pavlović

Piše: Dejan Stanković

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFilip KneževićEvropaČukaričkiAndrija Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara