""
""

Andrija Živković uz Pekmena i Zumu tema Zahavijeve misije u Italiji: Orlić bi mogao uz Kasana i Balotelija

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.06.15. | 10:16

Poznati menadžer danas dolazi na pregovore u kojima će tema biti i status omladinskog reprezentativca Srbije

Iako je još ranije sve dogovoreno sa Valensijom o selidbi Andrije Živkovića na Mestalju, omladinski reprezentativac Srbije bi mogao da od naredne sezone igra u Italiji ako izraelski menadžer tako odluči. 

Izabrane vesti

Mediji na Apeninima javljaju da je za danas dogovoren sastanak Sampdorijinog gazde Masima Ferera i poznatog menadžera Pinija Zahavija koji je vlasnik većinskog dela Živkovćevog ugovora i odlučluje o njegovoj sudbini. 

Zahavi je ranije sve dogovorio sa Valensijom o prodaji Živkovića, ali spreman je da sasluša i Sampdorijin predlog. Nigde mu se ne žuri, vreme radi za njega, a Živkovićeva cena skače zahvaljujući sjajnim partijama na Mundijalitu. Izraelac je jedan od onih koji će najviše profitirati od dobrih igara Orlića na Novom Zelandu.

Živković neće biti jedina tema sastanka Zahavija i Ferera. Tačnije, glavni razlog njihovog današnjeg susreta je supertalentovani Matijas Kraneviter, vezista River Plejta. Argentinac sa nadimkom “Pekmen” je u svojoj zemlji etikteiran kao naslednik Havijera Maskerana, Simeone ga žarko želi u Atletiku, ali je Inter bio favorit za njegovo dovođenje. Zahavi ga je kupio od Rivera i sada on odlučuje gde će Kraneviter.

Još jedan Zahavijev klijent će biti tema pregovora. Masimo Ferero se rapsituje za mogućnost da od Čelsija na pozajmicu dobije francuskog štopera Kurta Zumu, ali šanse za to nisu velike.

Ianče, Živković nije jedino pojačanje koje Sampdorija traži u napadu. Barata se poznatim imenima od kojih su neka prilično kontroverzna. Ferero želi Marija Balotelija koji je na izlaznim vrtaim Sampdorije, a osim poziva Sampdorije nema neke druge pristojne ponude. Predsednik Sampdorije je priznao i da bi u klub iz Đenove mogao da se vrati Antonio Kasano.

Ferero kaže da se Kasano promenio, uozbiljio i da bi bio pravo pojačanje. Na kraju, moguć je i povratak nekadašnjeg Kasanovog partnera iz napadačkog tandema - Đampaola Pacinija. On je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Milanom, ali pored Sampdorije ima ponude još nekih italijanskih klubova.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSerija ASampdorijaPini ZahaviFK PartizanMatijas KraneviterMasimo FereroMario BaloteliKurt ZumaItalijaEvropaĐampaolo PaciniAntonio KasanoAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara