Rad ide u Ivanjici
Rad ide u Ivanjici

Apel s Banjice: Sudije da ne odlučuju ko će ispasti iz Superlige

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.05.18. | 13:34

I još malo o ljudima u crnom...

Srđan Obradović će biti na tapetu, ali daleko od toga da je on jedini koji godinama nervira ljubitelje fudbala u Srbiji. Same klubove ponajviše. Dan pošto je Obradović upropastio duel Spartaka i Radničkog u kome se odlučivalo o tome ko će u Evropu, javio se i Rad, zabrinut da ne bude nečasnih radnji i poslednjem kolu prvenstva, u borbi za opstanak.

Građevinari gostuju u Ivanjici. Bačka kod kuće čeka prežaljeni Borac. Ako i Bačka i Javor pobede Rad ispada u Prvu ligu Srbije. Na Banjici zato traže samo jedno - pošteno suđenje.
Kao fudbalska sredina koja je oduvek afirmisala prave fudbalske vrednosti i iznedrila poštovane ambasadore naše države u najvažnijem sportu na planeti, apelujemo na Sudijsku komisiju da u poslednjem kolu, u utakmici Javora i Rada,  delegira sudije koje neće svojim odlukama uticati na konačan rezultat meča, nego isključivo da učinak jedanaest na jedanaest fudbalera bude odlučujući faktor ko će u niži rang, a ko će i naredne godine biti član fudbalske elite Srbije. Verujući u iskrenost, čestitost i ispravnost u delegiranju delilaca pravde za meč poslednjeg kola u Ivanjici, kao i u sudijske odluke koje neće privilegovati nijedan tim u četvrtak, naša ekipa će se fokusirati isključivo na zeleni teren i spremnost da kroz vitešku igru i zalaganje svakog našeg igrača, ostvarimo rezultat koji će nam omogućiti da i sledeće sezone budemo članovi istog ranga takmičenja”, navodi se u saopštenju kluba iz Crnotravske.

Izabrane vesti

Sudijska komisija se čeka.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Sudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara