Ararat - neozbiljan klub

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 09:15

Nekadašnji prvak Jermenije teško će do opstanka

Ozbiljne ekipe tokom zimske pauze gotovo da ne menjaju sastav. Ararat nije jedna od njih, definitivno. Em je poslednji na tabeli jermenskog šampionata, em je tokom januarske pijace u svoje redove doveo čak 12 fudbalera.

Da zlo bude veće, ni angažovanje velikog broja igrača nije donelo bolje rezultate, pa popularni Beli orlovi zaostaju za sigurnom lukom šest bodova na sedam utakmica do kraja sezone. Sasvim dovoljno prilike da se spase, međutim Ararat u 2019. godini još nije izvojevao pobedu. Ostvario je dva remija i sedam poraza, od čega četiri u nizu i u veoma lošoj atmosferi ide na noge Širaku u okviru poslednjeg meča 30. runde prvenstva (14.00).

Izabrane vesti

Tim iz Đumrija je, baš kao i Ararat, potpuno razočarao. Ne bori se za pozicije na međunarodnoj sceni kako je očekivao, ali mu je status prvoligaša bar siguran. Boljeg plasmana koštali su ga remiji, u čemu je apsolutni lider u zemlji. Igrao je nerešeno na 14 od odigranih 26 utakmica, a plen je delio na proteklih šest mečeva. Širak je neporažen od Ararata na 33 od prethodnih 35 dvoboja, a u tom periodu pobedio ga je 27 puta.

JERMENIJA 1 - 30. KOLO

Četvrtak
14.00: (2,00) Širak (3,00) Ararat (4,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeFK AraratŠirak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara