Arena Sport sprema revoluciju za derbi – 20 kamera, pokretni kranovi i pet sati programa

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.19. | 11:18

Neće moći da se ponovi situacija sa 158. večitog derbija

Današnji 160. večiti derbi, ljubitelji fudbala koji se odluče da ostanu kod kuće, moći će da gledaju na dve televizije. Pored ekskluzivnog nosioca prava za utakmice domaćeg prvenstva, televizije Arene Sport, signal sa stadiona Rajko Mitić će emitovati i 02.

Stvar je ukusa za koju ćete se televiziju odlučiti, ali Arena za večerašnji orkašaj između dva najveća srpska kluba priprema pravu revoluciju. Prenos sa Marakane radiće se sa 20 kamera, tako da će biti pokriven svaki milimetar terena. Vrhunsku produkciju oplemeniće i kranovci, kao i slou kamere... To će pomoći gledaocima da svaki detalj vide mnogo puta iz najrazličitijih ulglova. Neće moći da se ponovi situacija sa 158. večitog derbija kada je ostala misterija da li je lopta posle Boaćijevog šuta prešla crtu.
Sat i po ranije na televiziji Arena sport, dakle od 17.30 časova,  derbi u okviru studija koji vodi Miloš Milićević odigraće braća, Žarko i Nikola Lazetić. Uz njih kroz stručnu analizu dešavanja na terenu pokušaće da predvidi i Nebojša Milošević.
I Žarko, kao i Nikola osetili su slast i gorčinu pobede, odnosno poraza u večitom derbiju, ali u različitim dresovima. Kakava su njihova predviđanja, od koga očekuju golove, ko su potencijalni junaci današnje utakmice...
Ono što je sigurno jeste da će Arena sport i pred ovaj meč pružiti svojim gledaocima pet sati kvalitetnog programa. Novinari – reporteri Jovana Guzijan, Dijana Čolović i Ognjen Drašković preneće vam usijanu atmosferu sa najvećeg srpskog stadiona. Poslušajte i izjave aktera današnje utakmice. Po njenom okončanju direktno će biti prenošena i konferencija za medije.
 

Izabrane vesti


tagovi

Arena sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara