"Arojo"
"Arojo"

Arojo: Teško ko može da pobedi Zvezdu u onakvoj atmosferi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.01.13. | 10:04

"Navijači su fanatični i bodre svoj tim do kraja. Ndong nam je nekoliko puta pričao o čuvenoj atmosferi u Pioniru, pošto je igrao za Barselonu i Unikahu, i stvarno sam srećan što smo ostvarili veoma bitnu pobedu“, rekao je iskusni plejmejker Galatasaraja

ArojoBivši košarkaš Jute Džez, Detroit Pistonsa, Orlando Medžika, Majami Hita i Boston Seltiksa, Karlos Arojo, svoje poslednje košarkaške dane provodi u Evropi i to u dresu istanbulskog Galatasaraja, koji je bio protivnik Crvenoj zvezdi Telekom u Pioniru u okviru drugog kola TOP 16 faze Evrokupa. Ekipa iz najveće grada u Turskoj zasluženo je pobedila (91:74), jer je od samog starta meča kontrolisala tok igre i imala glavnu reč na terenu.

Jedan od najzaslužnijih za prvu pobedu istanbulskih Lavova bio je upravo reprezentativac Portorika, koji je pokazao zašto su se brojni NBA klubovi oslanjali upravo na njegove košarkaške sposobnosti. Demarkusu Nelsonu, Cvetkoviću i drugovima stvarao je ogromne probleme u igri, a dovoljan pokazatelj za to je podatak da je za 32 minuta na parketu ubacio 19 poena (5/8 za tri poena).
„Bila je ovo zaista teška utakmica za sve nas, posebno posle onog poraza u prvom kolu. Sigurno bi nam bilo mnogo lakše i da smo dobili meč sa Uniksom, ali smo tu pobedu olako ispustili, nastavili dalje i trijumfovali na veoma teškom terenu“, rekao je 33-godišnji Arojo.
Delije
On se takođe osvrnuo i na navijače Crvene zvezde, koje je pohvalio i dodao da su napravili sjajnu atmosferu.
„Hteo bih da pohvalim navijače Zvezde, atmosfera je stvarno bila sjajna. Siguran sam da mnogi timovi ne dobijaju veliku šansu da pobede u ovako vreloj atmosferi, čak mislim i da je teško da bilo ko može da slavi u utakmici u kojoj vaš protivnik ima ovakvu podršku. Navijači su fanatični i bodre svoj tim do kraja. Ndong nam je nekoliko puta pričao o čuvenoj atmosferi u Pioniru, pošto je igrao za Barselonu i Unikahu, i stvarno sam srećan što smo ostvarili veoma bitnu pobedu i što posle startnog poraza stvari sada kreću u pravom smeru“, zaključio je iskusni plejmejker Galate.


(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaEvrokupEvropaPionirSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara