"Aleksandar Paločević"
"Aleksandar Paločević"

Aruka je domaćica i ništa više!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.12.17. | 11:34

Kleo razbudio Kovu, ali Akademika nije bauk

Aleksandar Paločević

Očekivalo se da će da oduvaju konkurenciju, ali Nasional i Aruka nikako da povedu kolo. Oba tima minule sezone ispala su iz najvišeg ranga, a za sada ne uspevaju da sustignu rivale iz vrha. Iako su sakupili isti broj bodova, bolji utisak ostavio je Nasional, koji je postigao 11 golova više od današnjeg rivala.

Izabrane vesti

Aruka je naročito neubedljiva na strani. Zatresla je mrežu samo četiri puta, a zanimljiv je podatak da nije dala gol na šest od prethodnih devet gostovanja. Takođe, na četiri od minulih pet mečeva u gostima tim sa severa Portugala je gubio na poluvremenu i izgubio na kraju. Aruka nema poraz kod kuće i važi za pravu domaćicu. Boje kluba brani i nekadašnji vezista OFK Beograda i Vojvodine Aleksandar Paločević, koji se oporavio od povrede i proteklih nedelje je konstantno u protokolu.

Nasional je jedan od onih timova koji baš vole da remiziraju. Vezao je tri iksa nekadašnji klub Kristijana Ronalda, a isti znak igrao je na pet od poslednjih sedam mečeva. Kod kuće tim iz Funšala bez poraza je na sedam od proteklih osam duela kod kuće.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 16:00 4128 POR 2 Piedade - Academica 1pp X 2,00
Pet 16:00 4129 POR 2 Nacional - Arouca ki 1 2,15

Drugi meč dana igraju Kova de Piedad i Akademika, a treba reći da je domaćin od povratka Klea na teren poboljšao učinak. Brazilac sa srpskim pasošem postigao je tri gola na minula četiri meča na kojima je ulazio u igru kao džoker, a isti scenario očekuje se i protiv Akademaca, koji su bez poraza na sedam vezanih utakmica. Kova nije primila gol na pet od prethodnih šest mečeva kod kuće, a takođe nije gubila na poluvremenu na 15 proteklih domaćinstava.

PORTUGAL 2 - 18. KOLO

Petak
16.00: (3,15) Kova de Piedad (3,05) Akademika (2,30)
16.00: (2,15) Nasional (3,00) Arouka (3,50)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar PaločevićEvropaKleomeđunarodni fudbalNasionalPortugalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara