"Saponara i Sisoko"
"Saponara i Sisoko"

Arsenal nanjušio dva pojačanja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.16. | 08:55

Musa Sisoko i Rikardo Saponara mogli bi uskoro na Emirejts

Saponara i SisokoIzgleda da je Arsen Venger rešio da malo izvadi tu poznatu zmiju iz džepa i da se otvori. Sudeći prema navodima stranih medija Tobdžije će se baciti na dovođenje dvojice vezista - Muse Sisoka i Rikarda Saponarua. Dakle, sredina terena u fokusu.

Sisoko je ispao u Čempionšip sa Njukaslom tako da je jedan od pojedinaca koji će potražiti sreću na drugom mestu, ali samim tim i po manjoj ceni. Arsenal ga želi kako bi pomogao Tobdžijama u zatvaranju rupa u sredini, a to zadovoljstvo moglo bi da košta klub sa Emirejtsa ne više od 13.000.000 evra.

Izabrane vesti

Francuz nije blistao u dresu Svraka, uostalom kao i ceo tim, ali je dobio poziv da zaigra na Evropskom prvenstvu što svakako ima svoju težinu.

Drugi pik kluba iz Londona je Rikardo Saponara. Ovaj momak koji igra na poziciji ofanzivnog veziste spreman je za veći korak u karijeri, a njegova cena se kreće oko 15.000.000 evra. Prema informacijama sajta Đanluke di Marcija, Saponara je na meti Arsenala koji ga je gledao na delu, ali i Juventusa i Monaka.

Saponara je iz Empolija otišao u Milan 2013. godine, ali tada se nije probio, nije dobio pravu šansu, odigrao je samo osam utakmica i vratio se nazad u Empoli. Ako obuče dres Tobdžija, to će se pokazati kao dobar potez.

On je ove sezone na 33 meča dao pet golova, igrao odlično, a čak je i sportski direktor ovog kluba istakao da će ovaj fudbaler otići na leto.

Dakle, Arsenal bi ovog leta mogao da bude malo ofanzivniji na tržištu, a ovo su uostalom neka od prvih imena za koje je klub sa Emirejtsa zainteresovan.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARikardo SaponaraPremijer ligaMusa Sisokoletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropaEngleskaEmpoliArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara