""
""

Arsenal očajan, meru mu uzeli Lomić i Perendija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.09.14. | 20:48

Fenjeraš Premijer lige zabeležio novi poraz i ostao na samo jednom osvojenom bodu

Zajedno su ušli iz druge u prvu ligu Rusije, ali Arsenal Tula i Mordovija su se potpuno različito snašli u elitnom rangu fudbala.  Arsenal ne može nikoga da pobedi, Mordovija marljivo skuplja bodove.

Izabrane vesti

Tako je bilo i danas u njihovom međusobnom okršaju. Najgori tim ruske Premijer lige je polagao velike nade da baš u meču na svom terenu protiv Mordovie koja nije bauk od ekipe može da prekine crnu seriju, ali se to nije desilo. Gosti iz Saranska su odneli sva tri boda iz Tule minimalnim trijumfom i ostavili Arsenal prukucan na dnu tabele.

Posle osam odigranih mečeva, Arsenal ima samo jedan osvojen bod, pet uzastopnih poraza i gol razliku 2:15, dok je Mordovija izbila na odlično osmo mesto prvenstvene lestvice sa 11 osvojenih poena.

Bila je ovo i lekcija strog trenersekog vuka Jurija Sjemina mladom strategu Dmitriju Alejničevu kojem očigledno ne ide kao što mu je išlo tokom igračke karijere.

Pobedu Mordoviji je doneo Muhametšin u 70. minutu kada je posle kontranapada prevario 40-godišnjeg golmana Filimonova. Ceo meč za pobednički tim su odigrali srpski internacionalci Marko Lomić i Milan Perendija

PREMIJER LIGA - 8. kolo

Petak:
Arsenal Tula - Mordovija 0:1 (0:0)
/Muhametšin 70/

Subota:
10.00: Ural - Zenit
15.00: Kubanj  - Rubin
18.00: Spartak - Terek

Nedelja:
11.30: CSKA Moskva - Lokomotiva

Ponedeljak:
15.00: Amkar - Krasnodar
18.00: Torpedo - Dinamo 


tagovi

EvropaMarko LomićMilan PerendijamordovijaPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara