""
""

Astronaut Džeferson Farfan - za dve nedelje prešao 45.000 kilometara

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.11.17. | 08:55

A u ponedeljak putuje u Kabarovsk na krajnji istok Rusije

U životnoj formi igra veteran Džeferson Farfan (33). Perunaski krilni napadač ponovo je sinoć bio čovek odluke za Lokomotivu iz Moskve koja je savladala Kopenhagen u Ligi Evrope sa 2:1 zahvaljujući njegovim golovima.

Izabrane vesti

Podsetimo, Farfan je prošle nedelje odveo svoj nacionalni tim na Svetsko prvenstvo u Rusiju pogotkom u interkontinentalnom baražu protiv Novog Zelanda, a mnogi mu se dive kako uspeva da ostane svež i u formi nakon zaista magelanskih putovanja u poslednje vreme.

Verovali ili ne, za samo dve nedelje Peruanac je prevalio preko 45.000 kilometara, a kruna neobičnog putešestvija biće ponedeljak i jutarnje gostovanje Lokomotive (od 10 časova) u Kabarovsku, na krajnjem istoku Rusije prema Japanu i Južnoj Koreji.

SVE KVOTE ZA MEČ SKA KABAROVSK - LOKOMOTIVA MOSKVA

I sam trener Lokomotive Juri Sjomin pohvalio je sinoć posle utakmice pristup pravog profesionalca kakav je Džeferson Farfan.
"Farfan je kao astronaut proteklih dana. Išao je iz Moskve u Peru, pa na Novi Zeland, pa onda nazad u Peru i sada u Moskvu. U ponedeljak leti sa nama u Kabarovsk, kao da živi čovek u avionu. Čudi me kako je dobro pripremljen. Prikazuje sjajan fudbal jer ga igra s dušom, a samo takvi igrači pobeđuju", podvlači trener Lokomotive.

I, zaista, nekadašnji našadač PSV-a i Šalkea deluje poslednjih nedelja kao pravi pobednik.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rusijareprezentacija PeruaPremijer ligaLokomotiva MoskvaJuri SjominDžeferson Farfan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara