"Žo"
"Žo"

Atletiko Mineiro otpušta Žoa zbog „odvratne nediscipline“, otac se brine da će krenuti Adrijanovim stopama

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.11.14. | 16:44

Pre samo nekoliko dana napadač dobio pohvale za profesionalizam

ŽoNešto je trulo u Atletiku iz Mineira. Brazilski klub je pre nekoliko meseci oterao Ronaldinja zbog nesportskog načina života, a sada će tim iz Belo Orizontea ostati bez drugog najzvučnijeg imena – Žoa.

Bivši igrač Mančester Sitija i učesnik letošnjeg Mundijala je odstranjen iz prvog tima zajedno sa Emersonom Konseisaom i Andreom zbog „dela odvratne nediscipline“ kako je njihov izgred opisao direktor fudbala Atletika Eduardo Maluf. On nije želeo da objasni šta su fudbaleri tačno uradili.

Izabrane vesti

Kažnjeni igrači sigurno neće igrati ove godine, kako bi se postavio primer za ostalih 27 igrača u klubu, a klub razmatra da li ima pravnih osnova da raskine ugovor sa Žoom.

Žo je ove godine već kažnjen zbog kašnjenja na trening, ali je trener Atletika Levir Kulpi pre nekoliko dana izjavio da je Žo pravi primer profesionalca. Brazilski napadač je imao porodičnih problema, a njegov otac se plaši da bi mogao da krene Adrijanovim stopama.
„Nijedan klub nije zainteresovan za njega. Ja sam zabrinut. Rekao sam mu da bude pažljiv ili će njegova karijera završiti kao Adrijanova“, rekao je Žoov otac.

(FOTO: Action images)


tagovi

AdrijanoAtletiko MineiroBrazilJužna Amerikameđunarodni fudbalŽo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara