"Lusijano Vijeto i Denis Čerišev"
"Lusijano Vijeto i Denis Čerišev"

Atletiko sprema 22.000.000 evra za pakleno pojačanje iz Viljareala!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.06.15. | 09:57

Najistaknutiji igrač Žute podmornice vrlo blizu dolaska u Madrid, određene šanse ima i Filipe Luis iz Čelsija...

Lusijano Vijeto i Denis Čerišev

Dijego Simeone nedavno je najavio da je spreman da i prestojećeg leta nastavi politiku ulaganja u mlade snage, uz dodatak nekoliko iskusnih igrača, kako bi ponovo sagradio tim dostojan šampionske krune. 

Izabrane vesti

Kako bi pokazao da je čovek od reči i trener koji uživa u radu sa mladim, talentovanim fudbalerima, Čolo Simeone spreman je da izdvoji čak 22.000.000 evra za argentinsku nadu, ujedno i najistaknutijeg igrača Viljareala u prethodnoj sezoni - Lusijana Vijeta

Strelac 20 pogodaka u 47 utakmica u svim takmičenjima već se dovodio u vezu sa klubom iz Madrida, ali prema saznanjima radija Kadena Kope, 21-godišnji golgeter nikada nije bio bliži dolasku na Visente Kalderon.

Uprkos tome što mu aktuelni ugovor ističe 2019. godine, te da je otkupna klauzula daleko viša od sume koju Jorgandžije nude, dobro informisani izvori sa ugledne radio stanice ističu da bi rukovodioci Viljareala bili zadovoljni količinom „zelembaća“ koje Atletiko nude. To znači da sada ostaje na igraču da odluči da li će prihvatiti ponudu ili ne. 

A kako je trener uvaženi Čolo Simeone, vrlo je verovatno da će navalu Atletika naredne sezone predvoditi upravo mladi reprezentativac Gaučosa. 

S druge strane, crveno-beli dres mogao bi još jednom da zaduži iskusni levi bek Čelsija Filipe Luis, koji je prema pisanju Marke odbio ponudu Reala jer, kako sam ističe, u Španiji za njega postoji samo jedan klub. 

Podsetimo, čelnici Atletika već su kontaktirali Luisovog menadžera Žorža Mendesa u pokušaju da brazilskog reprezentativca vrate na Kalderon, a sada je samo pitanje da li je Žoze Murinjo spreman da se odrekne njegovih usluga. S obzirom na to da se Luis nije baš najbolje snašao u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi, određena šansa postoji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ViljarealŠpanijaPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015Lusijano VijetoFilipe LuisEvropaEngleskaČelsiAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara