"Kevin Kampl protiv Atletika"
"Kevin Kampl protiv Atletika"

Atletikov fejslifting - Kevin Kampl?

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.03.17. | 21:03

Ugledni Kiker navodi da su Jorgandžije ozbiljno zagrizle

Kevin Kampl protiv Atletika“Visente Kalderon“ ide u istoriji, a osim na novom stadionu - Vanda Metropolitano - Atletiko bi u narednu sezonu mogao da uđe i sa osveženim sastavom. Ugledni Kiker navodi da su Jorandžije ozbiljno zagrizle za vezistu Bajera iz Leverkuzena Kevina Kampla, koga su Madriđani uživo mogli da gledaju i u sudaru dva tima u osmini finala Lige šampiona (4:2 za Špance).

Istina je, međutim, da ga gledaju mnogo duže. Još letos su bili zainteresovani, ali nisu uspeli da 26-godišnjeg Slovenca privole u Madrid. Sada su, nadovezuju se mediji na Pirinejima na Kikerovu vest, još odlučniji u nameri, pošto moraju da razmišljaju o dugoročnim zamenama za Gabija i Tijaga, koji su u već poznim igračkim godinama.

Izabrane vesti

Zvanične ponude još nema, ali su kontakti ozbiljni, ali ceo posao komplikuje to što Kamplov ugovor sa Bajerom traje do 2020. godine, a u njemu nema otkupne klauzule. Imajući u vidu da su ga Aspirindžije na leto 2015. Borusiji iz Dortmunda platili čak 11.000.000 evra, te da Kampl igra veoma dobro, uprkos krizi cele ekipe, sigurno je da neće biti jeftin.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraNemackaKevin KamplEvropaBajer LeverkuzenAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara