"Đovinko opleo po bivšem klubu"
"Đovinko opleo po bivšem klubu"

Atomski mrav opleo po Dami: Hteli su da me oteraju iz Juventusa, tamo sam bio teret!

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.03.15. | 17:52

“Nadam se da ću se vratiti u reprezentaciju, ali sam potpuno smiren”, poručio je Sebastijan Đovinko, novi igrač Toronta

Đovinko opleo po bivšem klubu

Atomski mrav otkrio prljav veš iz Torina! Sebastijan Đovinko je pre mesec dana napustio Juventus koji je želeo da ga se pošto-poto reši, a omaleni vezista Toronta izjavio je za Korijere Delo Sport da se osećao kao teret dok je bio u Staroj Dami, te da se zbog toga odlučio na odlazak u MLS ligu.

Izabrane vesti

Posle devet godina u redovima Bjankonera i brojnih pozajmica na koje su ga slali ljudi iz Torina, Sebastijan Đovinko se konačno "skućio" u Kanadi. No, kako sam priznaje, nije se u Juventusu dobro osećao i čelnici najtrofejnijeg italijanskog kluba nisu se prema njemu ophodili sa poštovanjem. U Torontu je stvar potpuno drugačija.
“Znao sam da ću se osećati kao teret ako ostanem u Juventusu. Klub je želeo da ubrza moj odlazak. Nadam se da ću se vratiti u reprezentaciju, ali sam potpuno smiren. Ovde u Torontu je sjajno, grad je fantastičan, kao i navijači. Toronto je kao mali Njujork, lepo je živeti ovde. Fudbal evoluira neverovatnom brzinom na ovim prostorima. Imamo mlad tim i dobro se zabavljamo na terenu, a nadam se da ćemo dosta napredovati tokom narednih godina. Bilo bi besmisleno stavljati u drugi plan finansijske pogodnosti, ali došao sam ovde jer sam hteo da napustim Italiju i Severna Amerika me fascinira“, istakao je popularni Atomski mrav.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASebastijan ĐovinkoJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara