""
""

Đavo nikada ne spava: Junajted ponudio 85.000.000 evra za Tomasa Milera!

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.15. | 10:19

Uprava Junajteda je tokom prethodna dva meseca vodila pregovore s minhenskim velikanom, čak su i poslali dve zvanične ponude, ali su one bile odbijene, međutim ovoga puta se radi o sumi koja se praktično ne odbija

Kako sada stvari stoje, i finiš ovog prelaznog roka proteći će apsolutno u znaku Mančester junajteda. U danima dok se po novinama razvlače priče o prelasku asa Barselone Pedra Rodrigeza na Old Traford, kao grom iz vedra neba osvanula je informacija da su Crveni đavoli minhenskom Bajernu za Tomasa Milera poslali zapanjujuću ponudu od 85.000.000 evra, objavio je nemački Sport bild.

Izabrane vesti

Uprava Crvenih đavola je tokom prethodna dva meseca vodila pregovore sa minhenskim velikanom, čak su i poslali dve zvanične ponude, ali su one bile odbijene, međutim ovoga puta se radi o sumi koja se praktično ne odbija.

Navodno, sveže informacije kažu da je Miler zainteresovan da se preseli na Teatar snova, a vrata mu je u značajnoj meri već otvorio Bastijan Švajnštajger.

Sada ostaje da se vidi da li će nemački šampion doći u iskušenje da obezbedi ogromnu zaradu na transferu jednog od svojih najboljih igrača, jer će se ovakva ponuda teško ponoviti u skorije vreme.

Sa druge strane, Bavarci bi imali prilično malo vremena da u svoje redove dovedu adekvatnu zamenu, ali bi sa toliko novca u svojim rukama mogli prilično raskošno da se ponašaju do kraja prelaznog roka.

(FOTO: Screen Shot)


tagovi

Tomas Milerprelazni rok 2015letnji prelazni rok 2015EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara