"Aleksandar Pešić pogađa sa kreča"
"Aleksandar Pešić pogađa sa kreča"

Đavoli besni, Jagodina do bodova sa penala

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.12.13. | 17:50

Aleksandar Pešić pogodio sa kreča za minimalac pod Đurđevim brdom

Aleksandar Pešić pogađa sa krečaLoš početak sezone i furiozan finiš Jagodine, koja je potvrdila da je izrasla u jedan od najstabilnijih srpskih klubova, pa će posle pobede nad Radnilčkim 1923 na zimski san otići sa trećeg mesta na tabeli Superlige – 1:0 (1:0.

Treća uzastopna pobeda Ćurana, peta u poslednjih šest kola.

Izabrane vesti

Međutim, ova nad Radničkim umrljana je činjenicom da je ostvarena zahvaljujući pogotku sa penala zbog kojeg će gosti sasvim sigurno nezadovoljni krenuti za Kragujevac.

Pre tog trenutka iz 21. minuta Radnički je bio bolji tim na terenu, ali je jedanaesterac, za koji su gosti tvrdili da je bio nepostojeći, isekao Crvene đavole.

Duel Lazara Rosića i Milana Đurića koji je izvukao deblji kraj i kao pokošen pao na zemlju, a sudija Novak Simović pokazao na belu tačku što je izazvalo erupciju nezadovoljstva u taboru gostiju.
"Zaista je teško da nešto pričam, a to nije lako. Nije mi jasna sudijska odluka, s tim da zadržavam pravo da proverim na televizijskom snimku. Žao mi je što sam isključen već drugi put. Nešto nije u redu samnom ili našim fudbalom. Sve čestitke za ekipu Jagodine. Stvarno mi je mnogo teško", utučen je bio Radmilo Ivančević, koji nije dočekao kraj meča na klupi Radničkog.

Naravno, sudijska je bila konačna, pa je Aleksandar Pešić posle maltene petominutne rasprave  precizno tukao za novu pobedu Jagodinaca, koji sada imaju 27 bodova. Šest manje od vodećeg Partizana, tri više od Radničkog iz Niša, Vojvodine i Novog Pazara.
"Motiv do neba i kod njih i kod nas. Znao sam da će da bude teška utakmica, jer emotivno smo zbog Kupa bili ispražnjeni. Naš protivnik je pokazao da je izašao iz krize i da igra odlično. najveće rivalstvo je između komšija. Sve pohvale na rad mog kolege, ali i moji momci zaslužuju sve čestitke. U Kupu smo ispred Zvezde i Partizana, a u prvenstvu ispred Vojvodine. Ovo je godina najuspešnija u istoriji kluba i mi ćemo sve karte baciti da odbranimo trofej uz pojačanje na svakoj poziciji u timu", sumirao je utiske zadovoljni Mladen Dodić.

JAGODINA – RADNIČKI 1923 1:0 (1:0)
/Pešić 26pen/Prodor El Monira

Jagodina: Đuričić – Milinković (od 84’ Ilić), Mihajlović, Živanović, El Monir – Cvetković - Mitošević, Đurić, Lepović – Šušnjar (od 68’ Petričević), Pešić (od 88’ Bajić);

Radnički 1923: Čančarević – Pavlović (od 82’ Andrić), Tintor, Rosić, Marić – Kovačević, Nedović (od 87’ Nedović)– Beljić, Petrović (od 91’ Malinić), Krivokapić – Spalević.

SUPERLIGA – 15. kolo:

Jagodina – Radnički 1923 1:0 (1:0)
/Pešić 26pen/

Subota:

Novi Pazar – Radnički Niš 1:0 (1:0)
/Rusmir 22/

Voždovac – Sloboda 0:2 (0:1)
/Pejović 13, Tijago 74/

Napredak – Javor 0:0

Spartak – Rad 0:0

Donji Srem – OFK Beograd 1:1 (0:0)
/Sinđić 71 - Čavrić 60/

Čukarički – Partizan 0:1 (0:0)
/Brašanac 61/

Crvena zvezda – Vojvodina 2:1 (0:1)
/Dauda 49, Mrđa 90+3 - Poletanović 38/

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar PešićJagodinaLazar RosićMilan ĐurićNovak SimovićRadnički KragujevacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara